Megengednétek, a nagykorú, egyetemista lányotoknak, hogy egy 800 cm3-es motorral furikázzon nap mint nap?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 13:56
1/29 anonim válasza:
Nem, de amúgy is azt csinálna amit akar, hisz felnőtt éppeszű ember.
2/29 anonim válasza:
Ha tud motorozni, miért ne? Nem zárhatod búra alá, egy egyetemista korú lány már magáért vállalja a felelősséget.
3/29 anonim válasza:
Egy nagykorú, egyetemista lánynak NEM KELL engedélyt kérnie, és te sem tilthatsz meg neki semmit. (Én a lány helyében nem is kérnék engedélyt rá...=
Más kérdés, hogy honnan van neki ilyen motorja - mert ez azért nem pár fillérbe kerül...
4/29 anonim válasza:
Ha nem akartad ezt, akkor miért engedted meg egyáltalán a jogosítványt? Egyértelmű, hogy azzal jár, nem díszbe van a jogsi. Biztos izgulnék, de megengedném..
5/29 anonim válasza:
Hasonló a szituáció, csak én vagyok a másik oldalon (igaz, én már dolgozom). Amíg tudom finanszírozni hóbortjaimat, addig ez az én döntésem, nem "szülői megengedés" kérdése.
(25/N)
6/29 A kérdező kommentje:
Használtan vette + már évek óta csak erre gyűjt. Nagyon féltem, mert Pesten él és sokszor lehet hallani halálos motorosbalesetekről.
2010. nov. 25. 14:05
7/29 anonim válasza:
Hát ja, a motorozáshoz motor is kell... Ha ez megvan, akkor miért tiltanád el? Bízz meg benne, csak ezt tudod tenni. Sajnos gyalogosan is történhet végzetes baleset. Mostanság annyi mindent hallani...
8/29 anonim válasza:
Kétlem, hogy nagykorúként érdekelné a véleményem. Viszont mivel nagyon félteném - az anyai szív:) - értelmesen leülnék vele beszélgetni, elmondanám neki, hogy minden nap halálra izgulnám magam- nem érte-e baleset, és megkérném, hogy amíg itthon lakik, legalább addig mellőzze a dolgot. Nem követelem, de mégiscsak én tartom el, ha szeretné valamivel meghálálni, hát ez legyen az.
9/29 anonim válasza:
Megengedni? Nagykorú, te max tanácsot adhatsz neki, hogy mit csináljon, főleg ha nem te tartod el.
10/29 anonim válasza:
szerintem a motor egyáltalán nem biztonságos közlekedési eszköz. akkor inkább már autó! szóval nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!