Szülők! Ti megengednétek a 23éves lányotok párjának, hogy egyedül maradjon a lakásban, egy órára? Már 1,5éve együtt vannak.
Nálunk is így állnak a páromhoz. 3 éve vagyunk együtt és azt mondják, hogy ő csak egy idegen, miért ragaszkodok hozzá, hiszen semmi közünk egymáshoz véleményük szerint.
Szóval nálunk nem engednék meg az tuti.
21/L
Lol... barátom szülei alig ismertek, mert keveset vagyunk ott, mégse volt ilyenből sose probléma, egyedül járok-kelek a házban és bizony voltam már egyedül is.
Fordítva nem volt még példa, de nem hiszem hogy szüleim gondot csinálnának ebből. :D
Lakótársaim meg már megszokták a dolgot teljesen. :D
Még ha alig lennétek együtt, megérteném, vagy ha lett volna probléma a gyerekkel, de így... fura.
Biztosan megengedném, de mi célból? Ha valami nyomós oka lenne, biztosan. Ha csak felmenne, úgy leheveredni, mondjuk, akkor nem.
Szóval a helyzet válogatja.
1,5 év után mérne.
Az akit a lányom ennyi ideig szeret talán megbízható,ha meg nem akkor lerugom a fejét.
18:42nek
Kérdezd meg a szüleidet,hogy ŐK mértnem idegenek egymásnak?
az én barátom van hogy itt alszik és nekem elöbb van sulim minthogy ő menne munkába akkor tovább alszik, mielött elmegy bezár, elötte reggelizik
mondjuk az én szüleim maximálisan megbíznak benne, családtagnak van nyílvánítva nálunk
19L 23F
* ma 19:06
Szerinte mi nem illünk egymáshoz (azért mert neki nem tetszik külsőre, illetve azért mert nem keres havi 300 000 forintot csak 130 000-t), így nincs jövője a kapcsolatunknak, és amit ő mond az úgy van.
Szóval neki lehet akármit mondani, nem érdekli semmi csak amit ő gondol.. Így nem is vitatkozok vele, gondoljon amit akar, majd idővel rájön a dolgokra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!