A párom ma 24 éves. Együtt élünk. Nem tudok most ajándékot venni neki, mert nem úgy állunk anyagilag. Mivel lephetném meg itthol? Nem egyedül élünk ebbe a házba. és ráadásul emlékezetes dolog kellene mert mostanában elég sokat veszekedtünk.
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 08:37
1/12 anonim válasza:
Készülj neki egy finom vacsorával, pl. a kedvencével, beszélgessetek, aztán vegyél fel egy szexi fehérneműt és szeretkezzetek egy jót!:)
2/12 anonim válasza:
Írd le neki egy levélben, hogy mennyire szereted, ez elég emlékezetes szerintem, ugyanakkor főzz neki egy szülinapi vacsorát, süss neki egy tortát. Ezek ugyan elfogynak, de az emlékezetében biztosan megmarad!
3/12 anonim válasza:
Romantikus vacsi,valami jo zene amit szeret,pár szelet süti vagy torta,
4/12 anonim válasza:
Vagy erotikus tánc,szexi fehérnemű rajtad...
5/12 anonim válasza:
A pénz nagyon fontos, de van néhány dolog amit nem tud pótolni.Valszinüleg ő is tisztában van azzal hogy szűkösek a keretek,ezért az előttem szólókhoz tudok csatlakozni.
Azért írtam hogy tudd, nincs ezzel gond.
6/12 A kérdező kommentje:
hát sajnos a szex is kilőve most,mert összeszedtem egy hüvelygyulladást,és most no sex...a romantikus vacsora kilőve,mert a szülei miatt nem lehet összehozni.
2010. febr. 17. 08:59
7/12 anonim válasza:
Második vagyok. A szex nem csak nemi aktust jelent, legalábbis számomra.... Csak Te is kényeztetheted. Ha a vacsora kilőve, menjetek el sétálni vagy hétvégén kirándulni. A sétát is lehet romantikusan megoldani, beszélgessetek sokat, bújj hozzá. Hidd el, értékelni fogja!
8/12 anonim válasza:
Csinálj egy PowerPointos bemutatót a képeitekkel. Én ezzel leptem meg a párom, és nagyon meghatódott. Kiválasztottam a viccesen sikerült képeit, mindenik mellé írtam valami ütőset pl: "akkor is szeretlek, ha épp araszolsz kifele a budiból" (és jött egy kép, ahol a wc-kabinból jön kifele). A végére pedig időrendi sorrendben betettem a jellegzetesebb alkalmakkor készült közös képeinket. Zenei aláfestésnek jött egy Szeretni valakit valamiért, és meg is volt az ajándék!!!
9/12 anonim válasza:
nos ami ingyen van, az az érzés.... maga a szeretet.
a szexet hülyeségnek vélem, az van máskor is, nehogymár ajándék legyen.... én verset írnék, ha nem megy keress a neten...egyszerű lap, szív alakúra vágva, kézzel ráírni, és külön szoba csak van?? keress egy szál gyertyát, gyújtsd meg és akkor add oda neki, és rebegd, hoyg reméled méskor , majd "méltóbban" megünnepelhetitek a szülinapját. ezt nem fogja elfelejteni hidd el.
10/12 anonim válasza:
Pl. ha meg tudod oldani akkor vidd el arra a helyre, ahol megismerkedtetek, vegyél egy üveg pezsgőt(azt már 4-500 Ft-ból lehet) és beszélgessetek! Ez nagyon meghitt tud lenni, és mindenképp azt mutatja, hogy nagyon szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!