Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megkérte a kezemet, azt mondta együtt kiválasztjuk a gyürüt, de ez nem úgy az igazi ha ő veszi meg egyedül? Mi a helyes?
Mivel a gyűrű remélhetőleg egy életre szól, így jobb, ha közösen választjátok ki :)
Főleg, ma már annyiféle van, hogy együtt találhattok olyat, ami mindkettőtöknek tetszik.
Ez is egy megoldás és mondjuk pont ez az az eset, amiben nem te döntesz. Tehát ha esetleg mégis úgy gondolnád, hogy neki kell megvennie a gyűrűt, akkor is furcsán nézne ki, ha ezt közölnéd és elküldenéd a párodat gyűrűt venni, főleg, hogy ő épp azért akarta ezt közösben csinálni, mert szerinte ez biztonságosabb. Így biztosan tetszeni fog neked, jó lesz a méret.
De őszinte leszek: ha a barátod köves eljegyzési gyűrűre gondol most, akkor sokkal romantikusabb lett volna, ha előre megveszi és azzal együtt kéri meg a kezed és később együtt kiválasztjátok a karikagyűrűt. (Nálunk is így volt, teljesen a meglepetés erejével ért a lánykérés, gyűrűt is kaptam, ami nagyon szép, de szerintem ha egy rozsdás karikát húzott volna az ujjamra, annak is éppúgy örültem volna.)
Ha viszont a párod egyből a karikagyűrű vásárlásra gondol, akkor azt valóban logikusabb együtt kiválasztani.
Szerintem nem gáz, ha együtt választjátok ki, bár én inkább olyan történeteket hallottam, hogy a fiú gyűrűvel ment...de végülis az a lényeg, h szeret és veled akarja leélni az életét---
Egyébként egy haverom úgy csinálta, h egy jegygyűrűvel kérte meg barátnőm kezét, és a karikagyűrűt később együtt választották ki...ez is jó megoldád...sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!