Szülők! Ti megengednétek a 23éves lányotok párjának, hogy egyedül maradjon a lakásban, egy órára? Már 1,5éve együtt vannak.
Szombaton nálunk aludna.
és ünnep lesz nálunk vasárnap így elmennénk a templomba. De párom nem katolikus ő nem jönne el.
Egy óráig tartana a mise. 8kor kezdődik 9re itthon lennénk párom alapjáraton is 9ig alszik így nem turkálna.
De nem engedi meg, mert ha szakítunk akkor lejáratja a családod, hogy milyen kupi van itthon.
Pedig karácsonyra eljegyzés lesz de persze erről még nem tudnak.
Meg, persze.
Nekem van kulcsom a barátomék házához, ha pl. korábban végzek a suliban, akkor felugrom hozzájuk, és megvárom.
Neki ugyan nincs kulcsa, de teljesen természetes, hogy egyedül maradhat nálunk, miért ne maradhatna?
Nem idegen, hanem családtag.
Kinek járatná le a családod,hogy kupi van?Én ezt nem értem.Kit érdekel,hogy kinél van kupi :)
Amúgy a párod szépen kelljen fel veletek mise előtti induláskor és menjen haza.Maximum átjön még délután és akkor nincs belőle baj!
19.11es. Maximálisan ilyen anyám.
Szerinte sem illünk össze párommal sem külsőleg, se tudásilag sem sehogy. De úgyis mi döntünk nem ő.
Kedves utolsó. Megtenné ő szívesen, de nincs neki még jogsi(most lesz meg neki, október 13án vizsgázik) a busszal meg nem olyan egyszerű közlekednie.
Ő sem marad itt szívesen egyedül de kibírja ezt az egy órát úgy hogy netezik, tv-t nézik vagy alszik. Szerintem ez nem olyan nagy probléma hogyha 1órára itt maradna egyedül de természetesen ha fél napról lenne szó nem engedném meg én sem.
19.20as.
Ugyanezt mondtam páromnak. Majd ha lesz lakásunk ő is menjen szépen haza mert a mi lakásunkban csak egy idegen.
Én anyuka vagyok kicsit idősebb és kicsit fiatalabb lányokkal (mindketten menyasszonyok)
Az egyik vő jelölt alig több, mint 1 év után hozzánk költözött. És igen, előfordult, hogy egyedül maradt a lakásban, akár fél napig is.
Utóbbi időben az is előfordult, hogy a másik vőjelölt is később indult el itthonról, mint mi.
Szóval mi megengedtük.
De ha anyukád ennyire ellenzi, akkor tegyétek meg azt, hogy felkel a barátod is vasárnap reggel és elmegy veletek a templomba. Hidd el, a közelgő eljegyzés szempontjából is jól jönne ez a gesztus a barátodtól.
2 hónapja vagyunk együtt.Vagyok náluk heti 1-2 alkalommal.Anyukája legutóbb kulcsot nyomott a kezembe,ne csengessek mindig,menjek amikor kedvem van.Pedig lenne mit elvinni,de eszébe nem jut senkinek.Pedig csak 2 hónap...
(én szüleim messze laknak,oda nem megyünk,külön élek régóta,de páromnak van kulcsa a lakásomhoz)
Viszont exem szülei rosszabbak voltak.4 év után is csak akkor mehettem oda ha az anyukája otthon volt.Pedig az exemnek is volt kulcsa a lakásomhoz,jött-ment amikor kedve tartotta,nem egyszerre dolgoztunk,sokszor volt hetekig nálam.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!