Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, ti ezt megengednétek...

Anyukák, ti ezt megengednétek a 16 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudtam eldönteni,hova írjam a kérdést,végül ennél a témakörnél maradtam.

Tehát a lányom a 16. születésnapjára francia műkörmöt szeretne,év végén,ha jó lesz a bizonyítványa(mindig kérhet valamit,ha jó lesz),akkor világosabb barnára szeretné festettni a haját.

Szerintetek megengedjem neki,vagy túl sok?

2010. dec. 12. 12:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Igen én megengedném neki. Öreg már, és őszül. De most csak az egyik felét festetheti be, és ha jövőre jól vizsgázik, befestetheti a másik felét is.
2010. dec. 12. 13:07
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Heh xD Nem,nem vagyok emo... Kifejezetten falra tudok tőlük mászni. De az tény,hogy nem vagyok normális... ugyanis utálom ha valaki nem meri kimutatni,hogy milyen szeretne lenni. Én személy szerint magasról sz"rok (már elnézést a kifejezésért) a divatra és,hogy másoknak mi tetszik s mi nem. De ez a kérdés nem rólam szól,szóval szerintem inkább válaszolj arra a kérdésre amiért ide klikkeltél.

Az az őrült,aki felemás szemeket akar

2010. dec. 12. 13:11
 23/24 anonim ***** válasza:
engedd meg neki.én 14évesen melíroztattam a hajam először (és utoljára).utánna kitaláltam a műkörmöt,azt is megengedte anya.felrakattam,aztán mégis zavart és azóta eszembe se jutott.hagyj próbálja ki,fiatalság bolondság.rólam is lemúlt a hajfestés és a műköröm is
2010. dec. 12. 14:47
 24/24 anonim ***** válasza:
40%

Hú ez nekem olyan furcsa, hogy 16 évesen engedélyt kell kérni... Én utoljára 13 évesen kértem engedélyt, hogy fekete lehessen a hajam. Attól kezdve, hogy középiskolás lettem, azt csináltam amit akartam. Tele voltam piercinggel, tarajam volt meg miegymás. 18 évesen lett az elsö tetoválásom. Teljesen normális nö lettem és egy kislány boldog anyukája.

Természetesen engedd meg neki, ettöl ö még ugyanaz az ember marad!

2010. dec. 12. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!