Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek ezt a 12...

Ti megengednétek ezt a 12 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
A lányom 12 éves és olvassa a Bravo-t, Bravo Girl-t. Ezekkel nincs is különösebben bajom, de most szeretné az IM-et is. Láttam már a címlapját, folyamatosan szó van benne a szexről. Ha rossz kategóriába írtam, bocsi. De a kérdés az, hogy engedjem neki, hogy olvassa?
2011. dec. 3. 16:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én már kb. 6 éves koromtól nézegettem, olvastam az összes tinilapot, BRAVO, Bravo Girl, IM, Popcorn.... Még kisebb koromban magamtól továbblapoztam, ha egy olyan oldal következett, ahol a szexről volt szó. Szerintem nyugodtan megveheted neki az újságot, valószínüleg már a barátai által már elégge fel van világosítva, és ezekben az újságokban sokat írnak a védekezés fontosságáról, ami csak a hasznára válhat. Viszont a 3 lap több, mint1000 Ft-ba kerül havonta. Szerinte ha ennyire akarja az újságot, mondd meg neki, hogy az IM-et a saját zsebpénzébõl kell kifizetni, vagy le kell mondania a másik 2 közül valamelyik lapról. Nem éri meg egyszerre mind a három lapot folyamatosan venni, mert szinte ugtanaz van bennük. 15/L
2011. dec. 4. 09:52
 22/32 anonim ***** válasza:
Kiegészítés: a nõvérem jóvoltából nézegettem a lapokat, aki minden tiniújságot megvett. :D Én is egyik napról a másikra leszoktam ezekrõl az újságokról, amikor már én magam vettem õket, én néha megvettem a BRAVO-t, az IM-et és a Bravo Girl-t pedig minden hónapban. Az IM viszont egyre unalmasabba válr számomra, így azt már kb. 1 éve nem veszem. A Bravo Girl-t fél éve nem veszem. Azt az újságot azért nem veszem már, mert ahhoz képest, hogy milyen kicsi és vékony, nem éri meg 450 Ft-ért megvenni, pedig azt az újságot szerettem. Most a Cosmopolitant veszem, szerintem elég jó újság, és megéri az árát. :) 15/L
2011. dec. 4. 09:59
 23/32 anonim ***** válasza:
44%
Szia! Szerintem rossz kategóriába írtad,itt inkább kamaszok fognak válaszolni,akik persze mindent megengednének,de hát nekik még fogalmuk sincs az életről.12 évesen fontos,hogy felvilágosítsd,és elmond neki a korai szexuális élet hátrányait,következményeit,veszélyeit,de úgy gondolom 12 évesen még nem kéne olvasgatnia,hogy ki hogyan mikor szexszel,milyen pózban,milyen fajtái vannak a szexnek,és arra sincs szüksége,hogy sok kis 14-16 éves történetét olvassa,hogyan vesztették el a szüzességüket.Még ne vegyél neki,sajnos a mai világban a csapból is a szex folyik és az éretlen,naív gyerekek meg csinálják,nem kell hogy azt a példát lássa amit a sok eltévelyedett,felelőtlen tini csinál.
2011. dec. 4. 11:05
 24/32 anonim ***** válasza:
megengedném
2011. dec. 4. 13:22
 25/32 anonim ***** válasza:
5%
Előző előttinek üzenem, hogy lehet, hogy kamaszok írnak ide, de mi legalább tudjuk, hogy ténylegesen mi van abban az újságban és úgy válaszolunk. Elmondanám, hogy nem az, és nem úgy ahogy te leírtad. Mindenhol a védekezést hangsúlyozzák, és hogy csak akkor van itt az ideje, amikor lelkileg is megértek rá, nem 13-14 évesen stb. Én engedném hogy olvassa, viszont tényleg nagyon drágák.
2011. dec. 4. 17:08
 26/32 anonim ***** válasza:
44%
képzeld utolsó nekem írtad,és én is tudom mi van benne,ezért sem engedném,tök felesleges,drága,és tele van hülyeségekkel,és olyan témákkal ami nem 12 éves kislánynak való
2011. dec. 4. 17:11
 27/32 anonim válasza:
szerintem engedd.én is olvastam 12 évesen,és inkább segített,mint ártott.amúgy ha eddig nem világosítottad fel,akkor itt az ideje.
2011. dec. 6. 10:30
 28/32 anonim ***** válasza:
53%
Én olvastam 12 évesen, de 6 éve még teljesen más magazin volt, érdekes, használható dolgok voltak benne, olyan témák, amik érdekeltek, ma meg már egy szenny. Kb fele olyan vastag, de drága, ócska az egész, és még fűtésre sem valami jó.
2011. dec. 6. 11:29
 29/32 Electronicperson ***** válasza:
44%
Én nem, minek az neki??? Én 12 évesen PC-world-öt oldastam és még most is rendszeresen,de azért mert ilyennel szeretek foglalkozni. De nem hiszem ,hogy ő szexel akarná tölteni az idejét.
2011. dec. 6. 13:30
 30/32 anonim ***** válasza:

"tök felesleges,drága,és tele van hülyeségekkel,és olyan témákkal ami nem 12 éves kislánynak való"

Valóban felesleges főleg a másik kettő mellett

Valóban drága

Valóban tele van hülyeségekkel, DE van benne használható dolog(azt nem mondom hogy túl sok, pl. a mennyire UFÓ a nagyi? teszten eléggé kiborultam)

És a témákról: De a 12 évest érdeklik ezek a témák, és attól még hogy elolvassa nem fogja csinálni is vagy ilyesmi. És nem téríti rossz irányba sem. Szerintem legalábbis.

És amúgy bocsi hogy kicsit bunkóra sikeredett az előző válaszom.

2011. dec. 6. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!