Anyukák! Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy két APRÓ tetoválása legyen?
Tényleg, nagyon-nagyon apró.
Két betű lenne csak, két olyan ember nevének kezdőbetűje, akiket nagyon szerettem, és sokat jelentettek nekem.
Word-ben 11-es betűméret nagyságú.
Az egyik a kulcscsontomra kerülne (jobb oldalra), sötétpirossal, a másik a bal kezemen a hüvelykujjam alá egy kicsivel, feketével.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy biztosan szeretném-e, mert örökre szól, de biztos vagyok benne.
Csak nem tudom, hogyan vezessem ezt fel anyukámnak.
És természetesen a zsebpénzemből fizetném, erre gyűjtök már hónapok óta.
Köszönöm a válaszokat!
16/L
Látható helyre, főleg kézre NE tetováltass. Nem tudod még milyen szakmában fogsz kikötni, sok helyen nem tolerálják, ne ilyennel szúrd el.
Kérdés amúgy, hogy kiknek a kezdőbetűjét akarod magadra varratni és miért mégis... mert megemlékezni nem tetoválással kell, hanem a szívedben...
én is 16 vagyok:)
és 17 évesen csináltathatok egyet:D
és mivel mentették meg az életed ha nem titok?! : D
amúgy szerintem 17 évesen csináltatnám meg,és szerintem anyud akkor engedné meg... amúgy és ha a hastájékra csináltatnád?:) ott nem látszik annyira... amúgy ha anyud tudja hogy megmentette az életedet,akkor lehet h megengedné..:)
#7: Úgy mentettek meg, hogy öngyilkos akartam lenni, és ők kihúztak a depresszióból, és ha ők nem lennének, akkor már régen felvágtam volna az ereimet. De most már szeretem az életet, szeretem az életem :) Hála nekik.
És a színüknek és a helyüknek is különleges jelentésük van, szóval nem rakatnám hastájékra.
És igen, anyu tudja, hogy miattuk élek még mindig, mert segítettek rajtam :)
Ha tényleg csak két betű, és tényleg ilyen picik, és tényleg ilyen fontosak neked: megengedném.
Örülök, hogy már jól vagy, remélem, boldog lesz a további életed.
38 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!