Anyukák! Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy két APRÓ tetoválása legyen?
Tényleg, nagyon-nagyon apró.
Két betű lenne csak, két olyan ember nevének kezdőbetűje, akiket nagyon szerettem, és sokat jelentettek nekem.
Word-ben 11-es betűméret nagyságú.
Az egyik a kulcscsontomra kerülne (jobb oldalra), sötétpirossal, a másik a bal kezemen a hüvelykujjam alá egy kicsivel, feketével.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy biztosan szeretném-e, mert örökre szól, de biztos vagyok benne.
Csak nem tudom, hogyan vezessem ezt fel anyukámnak.
És természetesen a zsebpénzemből fizetném, erre gyűjtök már hónapok óta.
Köszönöm a válaszokat!
16/L
Szia! 16 éves vagyok énis,és nemrég csináltattam meg az első tetkóm:) Nekem anyát eléggé húzni kellett hozzá,apától már fél éve kérdezgetem,de biztos hogy nem engedi meg...(2011.dec.29-én lett kész a tetkó)..apa azóta nem is tudja..ja és a jobb csuklómon belül van a 'dream' felirat.
Apa mindig olyanokat mond nekem,ha megtudja hogy van tetkóm,akkor intézetbe ad,de persze csak viccel,ja meg még olyat is mondott,hogy persze hogy lehet,de csak akkor ha a homlokomra csináltatok:))
Nem minden tetkósnál kell szülői beleegyezés...persze inkább olyan helyre ne is menj,mert a végén elrontják:D Engem anya kisért el,de csak addig kellett maradnia,amíg meg nem mondta,hogy én vagyok neki az anyja:D
Ha anya lennék,én biztos hogy megengedném a tetkót neki( de csak azért,mert ilyen kicsit akarsz.)Magamból kiindulva tudom,hogy teljesen feleslegesen tiltanám majd meg egyszer a gyerekemnek a tetkót,úgyis megcsináltatja:D Apának sose mondtam meg az ilyen dolgokat,mert nem akarta megengedni..Így voltam az orrpiercinggel,meg a köldökkel is:D Nem engedte meg semelyiket,elmentem megcsináltattam az orrpc-t,hazajöttem és letakartam egy ragtapasszal,és aztmondtam h a kutya megkarmolt:D de ez csak 1-2 napig vált be,utána megmutattam neki:D A köldök meg nem volt gáz.Rég megvolt,amikor nagynehezen kikönyörögtem,és másnap 'meg is lett' :D köszi h elolvastad/elolvastátok:)
16/L
igen, megengedném, ha olyan indoka lenne, mint neked és ezzel én is tisztában lennék. de ha mondjuk egy virágot vagy valami ilyesmit akarnál, akkor tuti nem engedném, mert ne tartom értelmét az ilyen tetoválásoknak, majd 18 éves kora után azt csinál a testével, amit akar, akkor már ő felel a tetteiért.
nekem 15 évesen lett tetoválásom, kb egy hétig kellett gyözködnöm a szüleimet. apám szintén tetovált. ugyomond könnyen igent mondtak. viszont apám a piercinget nem engedné. akkor sem tetoválást akartam, hanem piercinget de tetkóm lett. nem bántam meg mert rég óta terveztem, hogy majd lesz.
most 17 vagyok, és már 2 tetoválásom an, az egyik a bal kezem középső ujjának az oldalán, a másik pedig a bal mellem alatt. az első, az ujjamon lévő az magamnak egy lélekerősítő szöveg féle, a mellem alatt pedig az ikertesómnak szó a tetkó, aki sajnos már nincs köztünk.
emellett van még a fülembe 3 pc, az orromba, a fogamban és a "micsodámnál " is.
apám sosem mondtuk, egyszerűen megcsináltattam és kész.
nincsenek züllött szüleim, apám orvos ( és neki is van tetoválása, mondjuk mi németországban élünk ) anyám pedig ügyvéd.
szerinte ez nem kor és nem nevelés kérdése :)
41.
Én egy dream feliratot nem engednék, mert mi benne a lényeg? Közel sem olyan, mint amit a Kérdező szeretne.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy vannak olyan szalonok ahol megcsinalják 18 alatt. Törvény bünteti, testi sértésnek minősül. Ha van olyan tetováló aki megcsinálja, nyilván kezdő, esetleg béna, vagy nincs pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!