Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy tetováljon / tetoválni tanuljon?
Lányom tetováló gépet akar venni.
Ha a ti gyereketek akarna megengednétek neki?
Természetesen műbőrre.
Ha nem akarja magát is kivarrni, megengedném. Nem baj, ha megtanulja, még az is lehet, hogy később ebből fog élni. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy kigyúrt fickókat tetoválna, hanem akár kozmetikai tetoválásra is alkalmas lehet ez a tudás.
De ha csak annyi, hogy a kreativitását éli ki így, az sem baj, de azt tényleg ne engedd, hogy magára varrasson.
Tetoválóként is szeretne majd dolgozni. De csak másodállásban. Van már neki egy kis tetoválása.
Nem hinném, hogy tele akarná magát varratni.
Mutogatott nekem már 1 - 2 gépet , az 20-25 ezer ft körül volt. De felszerelve. Szóval festék , tápegység meg még nem tudom mik vannak hozzá.
Az utolsó kommented elárult, te nem az anyuka vagy, hanem a leányzó :-)
De tartom a véleményemet, én megengedném, főleg, ha összespórolod rá a pénzt.
2. voltam.
Vagyunkot akartam írni! Elnézést. :-)
Már nekem is több hennát csinált.
Csak attól félek , hogy megunja és nyakunkon marad a gép.
Mondjuk azt biztos nem engedném, hogy magára varrjon. Se Ő se más!
Miért teszed fel mégegyszer a kérdést?
Mindegy.
Én tartom magam ahoz a válaszomhoz,amit az előző kérdésedhez írtam.
Ott nem egy kezdő hóbortként említetted. Egy viszonylag olcsó gépet szerintem meg lehet neki engedni,írtad,hogy a saját pénzén venné.. ha megunná akkor az ő kára lenne.
Én imádok rajzolni és hennát csinálni,minden barátnőmnek nyáron csinálok hennát,meg rokonoknak. Személyes tapasztalat alapján a rajzolás,tetoválás nem egy hóbort. Én 3 éves korom óta állandóan rajzolok. Nagybátyám is és mára már olyan tetoválásokat csinál ami nagyon megdöbbentő és lenyűgöző,nála is így kezdődött.. csak ő nem műbörön gyakorolt hanem igaziakan (akik megengedték neki).. most ha tőle is elvették volna a szülei ezt az örömöt akkor sok örömöt elvettek volna tőle. Én is 15 vagyok.
Bármi célja is lenne a gyerekemnek, támogatnám.
Én itt vagyok 18 évesen, 10. évfolyamon, nulla céllal... Bármit megtennék, hogy legyen célom, legyen tehetségem. magam is a tetoválások szerelmese vagyok(van is a tarkómon egy), csak ez a szakma számomra lehetetlen, mert nincs tehetségem a rajzoláshoz(tulajdonképpen semmihez sincs :D :D)...
én engedném neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!