Anyukák! Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy két APRÓ tetoválása legyen?
Tényleg, nagyon-nagyon apró.
Két betű lenne csak, két olyan ember nevének kezdőbetűje, akiket nagyon szerettem, és sokat jelentettek nekem.
Word-ben 11-es betűméret nagyságú.
Az egyik a kulcscsontomra kerülne (jobb oldalra), sötétpirossal, a másik a bal kezemen a hüvelykujjam alá egy kicsivel, feketével.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy biztosan szeretném-e, mert örökre szól, de biztos vagyok benne.
Csak nem tudom, hogyan vezessem ezt fel anyukámnak.
És természetesen a zsebpénzemből fizetném, erre gyűjtök már hónapok óta.
Köszönöm a válaszokat!
16/L
1. Klinikai pszichológus vagyok, 3 tetoválásom van (kettő a csuklómon), a férjem orvos,tehát nem "szakadt" körökben mozgunk, öltözködnünk is tudni kell mindig, minden helyzetben, részt venni konferenciákon, megbeszéléseken. Egyetlen egyszer kérdezték meg a férjemet, hogy nem-e vagyok túl vad orvosfeleségnek, de kizáró ok soha, semmiben nem volt, sőt általában dicsérik (az egyik csuklómon nagyon pici, a másikon annyira nem, a harmadik a nyakamon van - ez alig látszik, sőt, szinte soha, mert le van engedve a hajam).
2.Az ízlése 18 éves kora után fixálódik az embernek? onnantól nem változik, csak addig?
3Adott esetben komoly depresszió után az ilyen örök emlék még a visszaesést is meg tudja előzni.
Még csak 32 hetes várandós vagyok, de a lányomnak is lehet, ha majd szeretne. Mindenképp te gyűjtsd rá össze a pénzt, ennek is lehet szimbolikus jelentősége. Én hagynám, ha jól átgondoltnak és indokoltnak látnám. Arról nem is beszélve, hogy adott esetben két ekkora tetoválás rettentően könnyen és biztonságosan eltávolítható, ha valamiért úgy hozná az élet.
Nekem is van tetoválásom, nem is olyan kis minta. De nem is nagy. Látható helyen van, bár tudom takarni, de eddig még nem volt rá szükség.
Nekem megengedték főleg, hogy egy emléktetoválás.
15/L
Nem engedném. Kézre, alkarra főként nem.
Tetovált anyuka vagyok, nemrég kerültem olyan munkakörbe, ahol azt sem tudom hogy takargassam. Minden nap egy órámba kerül "eltakarni". Pedig nem nagy, de a kezemen van. A munkahelyen nem tolerálják, lévén a szemléletük eléggé konzervatív. "Csak a bűnözőknek van tetoválásuk és mindenféle vasak a testükben".
35 N
Nekem van a hátamon. Meghalt a legjobb barátom. A nevének a kezdő betűje.
11/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!