Szülők, 'megengednétek' a lányotoknak h 14 évesen
lefeküdjön a barátjával, vagy pettingeljen?
Figyelt kérdés
együtt vannak már egy ideje, és a lányod megkérdezi a véleményedet, tapasztalatokat, védekeznének, nem titokba bujkálnának.. a helyzet valóságos, a lányom előállt azzaé az ötlettel, h szeretnének pettingelni.. nem tudom mit szóljak, becsülöm benne h szólt, kikérte a véleményemet, és nem egyből szexelni szeretne, hanem megismerni egymás testét..
Húúúúú, ez kemény kérdés! Vagy megengeded neki, és esetleg tudsz neki tanácsot adni, vagy a hátad mögött fogja csinálni, amiből még nagy baj lehet. Olyan fiatal még!!
Nem lennék a helyedben. Jól gondold végig, és halgass az eszedre!
2012. jún. 6. 20:34
2/82 anonim válasza:
Persze, támogatnám mindenben.
2012. jún. 6. 20:35
3/82 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom, ezért kértem más szülők véleményét, mert én amúgyis elég engedékeny vagyok!;-D
2012. jún. 6. 20:35
4/82 anonim válasza:
Nem tiltanám meg. Ez nem egy olyan dolog ami szülői engedélytől függ.
Csupán egy lehetőség arra, hogy a lányod megbizonyosodjon róla, hogy bízhat benned és bármit megbeszélhet veled.
Javaslom élj a lehetősséggel és biztosítsd róla, hogy ha bármiben szüksége lenne rád, támogatni fogod.
2012. jún. 6. 20:38
5/82 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:-)
2012. jún. 6. 20:40
6/82 anonim válasza:
Én nem engedném meg neki, mert a lányom.. Ha fiam lenne, akkor azt mondom, hogy talán megengedném, de én féltem a lányomat. És ha valami félre megy? Bőven ráér még, ezek a kapcsolatok elmúlnak, rengeteg a tapasztalat, szakítanak, és a lányod magát fogja hibáztatni, hogy ennyit is engedett neki.. A mai fiúk meg néha roh*dékok, főleg ilyen korban. Én azt tanácsolom, hogyha még 1-2 év múlva is együtt lesznek, mert annyira szeretik egymást, akkor engedd :)
2012. jún. 6. 20:42
7/82 anonim válasza:
Én se engedném meg.Igen első alkalommal csak petting.Utána meg már sex.És mi az hogy védekeznének?A pettinghez nem kell védekezni.
2012. jún. 6. 20:45
8/82 anonim válasza:
Nem! Én fiatal vagyok, de akkor sem, szerintem 14 évesen nem ezen kéne járnia az eszének, akkor sem ha megkérdezi. Ha annyira szeretik egymást akkor bírnak még várni egy kicsit, minimum legyen már 15 éves, bár én még azt is korainak tartom. 21L
2012. jún. 6. 20:51
9/82 anonim válasza:
hát már bocs,de ennyi évesen sexelni r****ság.ha majd szakítanak és lessz másik pasija akkor azzal is rongton lefekszik,meg mindegyikkel aki csak lessz neki?amugy is még csak 14 éves,egyáltalán nem kéne sexelnie,ha én álnék ilyennel anyám elé olya lebaszna,hogy annak aztán nyoma maradna és még a fiutol is eltiltana,de igaza lenne,mert még gyerek vagyok ahogy a te lányod is.és ha véletlenul teherbe esik viheted abortuszra.nem értem az ilyeneket,de foleg az ilyen szuloket,ha neked meg kell kérdezned hogy me-e engeded akkor szerintem még te magad nem voltál felkészuve a gyereknevelésre.és uzenem a lányodnak:egy h***e r****c.
14/L
2012. jún. 6. 21:02
10/82 anonim válasza:
én megengedném.örülnék hogy ennyire bízik bennem a lányom és ilyenekben kikéri a véleményem.ha azt mondod hogy nem akkor is megcsinálják csak éppen titokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!