Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, 'megengednétek' a...

Szülők, 'megengednétek' a lányotoknak h 14 évesen lefeküdjön a barátjával, vagy pettingeljen?

Figyelt kérdés
együtt vannak már egy ideje, és a lányod megkérdezi a véleményedet, tapasztalatokat, védekeznének, nem titokba bujkálnának.. a helyzet valóságos, a lányom előállt azzaé az ötlettel, h szeretnének pettingelni.. nem tudom mit szóljak, becsülöm benne h szólt, kikérte a véleményemet, és nem egyből szexelni szeretne, hanem megismerni egymás testét..
2012. jún. 6. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
100%
sikerült döntened? :)
2012. jún. 7. 08:45
 22/82 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 15 voltam, és megkértem anyut, hogy hadd aludjon ott a fiúm - szexről szó sem volt, én sem akartam -, akkor anyu annyit mondott, hogy rendben, és ha szükség van rá, a komód felső fiókjában vannak a mindenféle alkalmatosságok. Először nem esett le, hogy mit mond, aztán 2 hónappal később szükség volt a felső fiókra :) (akkor voltam 16 éves)

Én nagyon örültem, hogy anyu megbízik bennem. Azóta már sok év eltelt, sok csalódás volt, de a legjobb barátnőm, és bármit meg tudok vele beszélni. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Mondd el neki, hogy nagyon örülnél, ha nem veszítené el a fejét, és egy darabig inkább csak a pettingnél maradna, de mellette állsz. Én is ezt fogom tenni, ha a kislányom nagylány lesz.

23N

2012. jún. 7. 09:10
 23/82 anonim ***** válasza:
54%
Egyértelműen NEM,14 évesen még gyerek,akármilyen fejlett,vagy komolyabb gondolkodású
2012. jún. 7. 11:42
 24/82 A kérdező kommentje:
hú, megoszlók a vélemények:-S nem nem sikerűlt..de dolgozom az ügyön:-D
2012. jún. 7. 14:35
 25/82 anonim ***** válasza:
12%

Szia!

Én 14 évesen vesztettem el, nagyon jó volt. Tombol közünk a szerelem.

14F

2012. jún. 7. 16:09
 26/82 A kérdező kommentje:
A fiúknál egy kicsit másképp van :-)
2012. jún. 7. 16:15
 27/82 anonim ***** válasza:
36%
Ha egy kicsit tart a dologtól a lánykád, akkor "megtiltanám" azaz felvállalnám, hogy ez az én döntésem és megkönnyíteném ezzel számára azt, hogy nemet mondjon. Persze tudatosítva, hogy erre hivatkozhat, és bármikor újra tárgyalhatjátok. Ha nagyon vágyik rá, akkor büszke lennék rá, hogy beavatott a dologba és segíteném, hogy ne forduljon hamar komolyra a dolog, illetve, hogy minden ott legyen a komódban. Akárhogy lesz, össze vissza dicsérném a megfontoltságáért, hogy Téged kérdezett meg és nem a kortársait.
2012. jún. 7. 16:42
 28/82 A kérdező kommentje:
nem tart.. sőt:-D
2012. jún. 7. 16:55
 29/82 anonim ***** válasza:
57%

Én azt gondolom, hogy a szex nem bűn. A szex jó dolog, sőt! Azt gondolom, ha szerelemből jön, és felelősségteljes, akkor rossz emlék nem is lehet.

Mondja meg valaki, hogy sérülhet egy ilyen lány? Vagy mitől is féltjük?

Egy mai 14 éves nem ugyanolyan, mint amilyenek mi voltunk 14 évesen. Jóval fejlettebb. Én beszélgetnék vele erről és mindenről, ami ezzel kapcsolatos. Büszke lennék rá, hogy megosztja velem a kételyeit, kérdéseit. Biztos, hogy nem tagadással intézném el. A lányod felelősségteljesnek tűnik, és bízik az édesanyjában, ez ebből ki is derül. Gratulálok!

2012. jún. 7. 17:30
 30/82 anonim ***** válasza:
100%
Elmagyaráznám, miért ellenzem (innen meglehetősen röpke és egyenes út vezet a szexhez, amire még kevesebb eséllyel van felkészülve, mint a jelenleg tervbe vett tevékenységre), ugyanakkor hozzátenném, hogy kezébe helyeztem a döntést, hisz tilalommal/trágárkodással/leteremtéssel sokra nem mennék, max. a várt hatás ellenkezőjére.
2012. jún. 7. 18:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!