Szülők, 'megengednétek' a lányotoknak h 14 évesen lefeküdjön a barátjával, vagy pettingeljen?
Amikor 15 voltam, és megkértem anyut, hogy hadd aludjon ott a fiúm - szexről szó sem volt, én sem akartam -, akkor anyu annyit mondott, hogy rendben, és ha szükség van rá, a komód felső fiókjában vannak a mindenféle alkalmatosságok. Először nem esett le, hogy mit mond, aztán 2 hónappal később szükség volt a felső fiókra :) (akkor voltam 16 éves)
Én nagyon örültem, hogy anyu megbízik bennem. Azóta már sok év eltelt, sok csalódás volt, de a legjobb barátnőm, és bármit meg tudok vele beszélni. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Mondd el neki, hogy nagyon örülnél, ha nem veszítené el a fejét, és egy darabig inkább csak a pettingnél maradna, de mellette állsz. Én is ezt fogom tenni, ha a kislányom nagylány lesz.
23N
Szia!
Én 14 évesen vesztettem el, nagyon jó volt. Tombol közünk a szerelem.
14F
Én azt gondolom, hogy a szex nem bűn. A szex jó dolog, sőt! Azt gondolom, ha szerelemből jön, és felelősségteljes, akkor rossz emlék nem is lehet.
Mondja meg valaki, hogy sérülhet egy ilyen lány? Vagy mitől is féltjük?
Egy mai 14 éves nem ugyanolyan, mint amilyenek mi voltunk 14 évesen. Jóval fejlettebb. Én beszélgetnék vele erről és mindenről, ami ezzel kapcsolatos. Büszke lennék rá, hogy megosztja velem a kételyeit, kérdéseit. Biztos, hogy nem tagadással intézném el. A lányod felelősségteljesnek tűnik, és bízik az édesanyjában, ez ebből ki is derül. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!