Szülők, 'megengednétek' a lányotoknak h 14 évesen lefeküdjön a barátjával, vagy pettingeljen?
Utolsónak igaza van, én is bízom anyámba már ha vki tetszik azt is elmondom, meg minden, oké az dicséretes h megbízik benned, az a gond h 14 éves létére..Jézusom! ezt el b@sztad, és lelehet pontozni de tudok ilyen példát mondani.: 15 éves lány oszt.társam elvesztette 14 évesen, a palija imádta, meg minden jah meg persze az anyja tudott mindenről még menstruációs naptárt is vezetett neki, meg minden..
Aztán a kiscsaj felkerült gimibe (oszt.társam, amúgy a palija is abba a suliba járt ahová mi csak már végzős volt)
Ugyebár évelején jött a sok nyalakodás a csaj meg a palija közt, ők voltak a tökéletes pár, persze szex ment 1000-el meg stb.
Aztán a csaj beleszeretett egyik oszt.társunkba, és meg is csalta a paliját is, meg fújj de megútálták az osztályba.
Az anyja kb olyan felelőtlen okoska lehetett mint te de ezek után am nem keveset szégyenkezett a tanárok előtt!
Tiszta szégyen ez már és mondhatsz bármit majd amikor a lányod a válladon fogja magát ki sírni..és hidd el lesz bűntudatod.
a mai 14 évesek hiába néznek ki úgy mint a 18 évesek, eszük az nincs...
ugyan a nevelésen is sok függ, de azért ez nevetséges...
mondjuk nem nekem fog égni a pofám majd a nőgyógyászaton a terhes 14 éves lányommal...
Először is gratulálok, hogy ilyen szinten megbízik benned a lányod! Hidd el, ezt nem sokan tudják megbeszélni a lányukkal, és te nagyon jó anya lehetsz, ha ilyen bizalmi viszonyt sikerült kiépítenetek. Én anyukámmal soha nem beszélek meg ilyeneket.
Tiltani biztos nem tudod. Kedveled a lányod barátját? Úgy gondolod h kedves srác, és rá mered bízni a lányod? Ha ezere igen a válasz, akkor nagy baj nem lehet, főleg h petting.
Viszont mondd el a gondolataidat a lányodnak ezzel kapcsolatban. Biztos megérti hogy aggódsz érte. :)
Nem tudom mennyire komoly a kapcsolat és mennyire szeretik rgymádt, de én a lányod helyében igyis ugyis megcsinálnám. hamarosan le fogok feküdni a barátommal, mi nagyon szeretjük egymást, a kapcsolat is ugy kezdödött h megbeszéltük h komoly kapcsolatot akarunk.
Szerintem értékeld h a lánxod meg mer veled beszélni ilyen dolgokat, mert én az anyukámmal nem tudok ilyeneket megbeszélni, mindenhez ugy áll hozzá h tul fiatal vagyok
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!