Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, 'megengednétek' a...

Szülők, 'megengednétek' a lányotoknak h 14 évesen lefeküdjön a barátjával, vagy pettingeljen?

Figyelt kérdés
együtt vannak már egy ideje, és a lányod megkérdezi a véleményedet, tapasztalatokat, védekeznének, nem titokba bujkálnának.. a helyzet valóságos, a lányom előállt azzaé az ötlettel, h szeretnének pettingelni.. nem tudom mit szóljak, becsülöm benne h szólt, kikérte a véleményemet, és nem egyből szexelni szeretne, hanem megismerni egymás testét..
2012. jún. 6. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen ne szexeljen,ne pettingeljen,16 alatt abszolút nem kéne,kislányról van szó könyörgöm,nem hiszem el hogy a saját anyja nem tudja mit csináljon.
2012. júl. 2. 11:36
 72/82 anonim ***** válasza:
95%

Utolsónak igaza van, én is bízom anyámba már ha vki tetszik azt is elmondom, meg minden, oké az dicséretes h megbízik benned, az a gond h 14 éves létére..Jézusom! ezt el b@sztad, és lelehet pontozni de tudok ilyen példát mondani.: 15 éves lány oszt.társam elvesztette 14 évesen, a palija imádta, meg minden jah meg persze az anyja tudott mindenről még menstruációs naptárt is vezetett neki, meg minden..

Aztán a kiscsaj felkerült gimibe (oszt.társam, amúgy a palija is abba a suliba járt ahová mi csak már végzős volt)

Ugyebár évelején jött a sok nyalakodás a csaj meg a palija közt, ők voltak a tökéletes pár, persze szex ment 1000-el meg stb.

Aztán a csaj beleszeretett egyik oszt.társunkba, és meg is csalta a paliját is, meg fújj de megútálták az osztályba.

Az anyja kb olyan felelőtlen okoska lehetett mint te de ezek után am nem keveset szégyenkezett a tanárok előtt!

Tiszta szégyen ez már és mondhatsz bármit majd amikor a lányod a válladon fogja magát ki sírni..és hidd el lesz bűntudatod.

2012. júl. 2. 18:28
 73/82 anonim ***** válasza:
87%
itt alig egy-két ember képes felfogni,hogy egy 14 éves KISLáNYROL van szó? aztán az ilyenekbol lessz a kis tiniribanc,de most tényleg akár megkérdezte akár nem még gyerek,felsem tudja fogni igazából mi az a szex.én biztos nem engedném meg,konyorgom az anyja vagy,de még te sem tudod el donteni,hogy mit akarsz lépni ebben az esetben akkor miért vállaltál gyereket?
2012. júl. 2. 21:09
 74/82 anonim ***** válasza:
71%
ne haragudj utolsó, de láttál már mai 14éves KISlányt? Legtöbbje 18nak néz ki és NAGYON is tudják mi az a szex. A felelőtlen szex következményeivel nincsenek sokan tisztában, a kettő nem ugyanaz. Amiről te írsz az kb erényövvel kivitelezhető. Én sem támogatom a dolgot, de aki kíváncsi, az ki fogja próbálni. Akkor ott alszik a "barátnőjénél" vagy házibuli előtt felmegy a barátjához vagy suli után később megy 2 órával haza. Majd pont betartja a szülői tiltást....
2012. júl. 3. 10:02
 75/82 anonim válasza:

a mai 14 évesek hiába néznek ki úgy mint a 18 évesek, eszük az nincs...

ugyan a nevelésen is sok függ, de azért ez nevetséges...

mondjuk nem nekem fog égni a pofám majd a nőgyógyászaton a terhes 14 éves lányommal...

2012. júl. 4. 10:47
 76/82 anonim ***** válasza:
91%

Először is gratulálok, hogy ilyen szinten megbízik benned a lányod! Hidd el, ezt nem sokan tudják megbeszélni a lányukkal, és te nagyon jó anya lehetsz, ha ilyen bizalmi viszonyt sikerült kiépítenetek. Én anyukámmal soha nem beszélek meg ilyeneket.

Tiltani biztos nem tudod. Kedveled a lányod barátját? Úgy gondolod h kedves srác, és rá mered bízni a lányod? Ha ezere igen a válasz, akkor nagy baj nem lehet, főleg h petting.

Viszont mondd el a gondolataidat a lányodnak ezzel kapcsolatban. Biztos megérti hogy aggódsz érte. :)

2012. júl. 9. 12:07
 77/82 anonim ***** válasza:
Oh hát nem engedném meg! Miért? Hát ezért: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
2012. júl. 14. 20:57
 78/82 anonim ***** válasza:
Húú ez komoly helyzet! Semmiféle képpen ne tiltsd meg neki, mert akkor a hátad mögött fogja megcsinálni, hiszen abból még nagy baj lehet. Világosítsd fel mindenről ezzel kapcsolatban és próbáld húzni az időt, vagy egy kicsit kipuhatolózni nála, hogy várjon még, de nagyon figyelj, nehogy megbántsd!
2012. okt. 12. 19:09
 79/82 anonim válasza:
63%

Nem tudom mennyire komoly a kapcsolat és mennyire szeretik rgymádt, de én a lányod helyében igyis ugyis megcsinálnám. hamarosan le fogok feküdni a barátommal, mi nagyon szeretjük egymást, a kapcsolat is ugy kezdödött h megbeszéltük h komoly kapcsolatot akarunk.

Szerintem értékeld h a lánxod meg mer veled beszélni ilyen dolgokat, mert én az anyukámmal nem tudok ilyeneket megbeszélni, mindenhez ugy áll hozzá h tul fiatal vagyok

15/L

2012. nov. 6. 20:53
 80/82 anonim ***** válasza:
Utolsó az baj,hogy anyukáddal nem tudod megbeszélni de abban igaza van,hogy fiatal vagy,attól,hogy "komoly" kapcsolat 15 évesen nem kéne szexelni
2012. nov. 6. 21:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!