Szülők! Ti megengednétek, hogy a lányotok a 13 szülinapjára fiúkat is hívjon?
Miért nem szeretnéd?
Nyugodtan engedd meg. Gondolom ti is a közelben lesztek.
Nálatok lesz, felügyeleted alatt? Akkor mi a baj?
A fiúk nem az ördögtől valók. Legalábbis 13 évesen még nem. :)
Én megengedném, sőt örülnék neki, hogy lányok-fiúk vegyesen lennének.
Én épp 13 éves voltam, amikor egyik fiú osztálytársam kiköltözött a családjával Amerikába. Nálunk volt a búcsúbulija, és voltak ott fiúk, lányok. Mai napig emlékszek, hogy mennyire jól éreztük magunkat. S nem volt semmi rossz. Csak zenét hallgattunk, pizzát ettünk és jókat nevettünk.
Nem hiszem, hogy ettől félni kellene.
Viccelsz? mIért nem? Pont az ilyen anyák miatt lesznek rosszak a lányok, majd ne csodáld, ha hazudik, nem mondja el, ha bepasizott, stb.
Mit gondolsz? mi fog történni? és gondolod, ha tiltod, nem történik majd meg . nem most, egyszer... de, csak nem fogsz róla tudni. Legyél jó fej anyuka, te nem voltál 13 éves soha? Örülj, hogy vannak barátai!
Nekem mindig is voltak fiú haverjaim, és sosem csináltam velük semmit...
35 éves vagyok, de a 9. szülinapomra is hívtunk fiúkat az osztályból........
Maximum üvegeznek, mi is csináltuk anno 13 évesen......
Tényleg, miért nem szeretnéd?
Legalább megismered Őket is, úgyis a lányoddal töltik a fél napjukat.
Az én lányom is 13 éves. Nálunk pici korától szokás volt a szülinapi zsúr. Mindig jöttek fiúk is. eleinte a család barátainak gyerekei, most meg rajtuk kívül a kedvenc osztálytársak is (fiúk-lányok vegyesen), meg az edzésen megismert barátok.ű
Sosem gondoltam, hogy ez baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!