Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek,...

Szülők! Ti megengednétek, hogy a lányotok a 13 szülinapjára fiúkat is hívjon?

Figyelt kérdés
Nem ottalvós, olyan 3-9-ig tartó kerti parti. 5 lány barátnője, és 3 fiú barátja lenne itt. de én nem szeretném, ha fiúkat hívna. Szerintetek?
2012. jún. 6. 13:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
prűd vagy
2012. jún. 6. 21:00
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly volt nálunk a lányom szülinapi bulija,9-en voltak 7 lány és 2 fiú.Nagyon aranyosak voltak(nem járt egyikkel se osztálytársak)a lányok a fiúkkal,és érdekes jól elvoltak.Ha ő akarja akkor engedd meg,hogy mit csinálnak majd megoldják.Biztos nem sminkelnek majd:D.Nálunk twistereztek,nyársaltak,filmet néztek.
2012. jún. 7. 06:47
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz vagy,sok lánynak vannak fiú barátai , és fordítva,hidd el fiukkal jól el lehet bohóckodni,szórakozni ,főleg egy szülinapon.

Ezek szerint osztálykirándulásra se engeded szegény lányt?

2012. jún. 7. 12:07
 24/34 A kérdező kommentje:
Megengedtem neki. Igazatok volt! :)
2012. jún. 7. 14:27
 25/34 anonim ***** válasza:
76%
na jól van, akkor nem alázlak tovább, helyesen döntöttél
2012. jún. 7. 14:52
 26/34 anonim ***** válasza:
78%
11 éves voltam amikor volt az első zsúrom, a lányokkal nem nagyon jövök ki 2 lány volt és 5 fiú.. Nem volt semmi baj, felügyelet alatt voltunk..
2012. jún. 7. 15:34
 27/34 Sókristály ***** válasza:
100%

Jól döntöttél :-)

A kamaszokra legnehezebben tiltással, indokolatlan korlátozással lehet hatni. Tény, hogy ennyi idősen sok leányzó lüke kicsit, de éppen ezért jó, ha inkább a szemed előtt van a társaság. Mert a fiúkkal való barátkozást akkor is megoldja, ha tiltod, csak egyre rafkósabban fog lódítani.

2012. jún. 7. 16:18
 28/34 anonim ***** válasza:
Banyek, pedig épp beszálltam volna az oltogatásodba.:D Korrekt döntést hoztál, őrizd meg a későbbiekre is.
2012. jún. 7. 21:25
 29/34 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Jól döntöttél!!!!
2012. jún. 8. 07:48
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne?

Suliba is együtt járnak..

Én külön sportra is két fiú barátommal járok.

Lovas versenyekre is egy fiúval járok ki.

Bulijaimon is mindig itt vannak.

Velük mindent megbeszélhetek..ha tetszik valaki akkor ők mindig megmondják hogy érdemes e próbálkozni nála stb.

Ezeken túl nem vagyok ribanc. Szűz vagyok, barátom sem volt.. pedig nem rajtam múlt..

14/l

2012. jún. 8. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!