Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek,...

Szülők! Ti megengednétek, hogy a lányotok a 13 szülinapjára fiúkat is hívjon?

Figyelt kérdés
Nem ottalvós, olyan 3-9-ig tartó kerti parti. 5 lány barátnője, és 3 fiú barátja lenne itt. de én nem szeretném, ha fiúkat hívna. Szerintetek?
2012. jún. 6. 13:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Most szórakozol ??

Ez egy szülinap, nem egy szexparti. Oké, hogy fogni kell a gyereket, de ami túlzás, az túlzás. Mi még 4.-ben is átmentünk egymáshoz, fiúk-lányok.

2012. jún. 6. 15:13
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

13 éves iker fiaim vannak. A szilvesztert egy lány osztálytársuknál töltötték. Fiúk ők voltak ketten, meg 4 lány. Ott is aludtak. Szülői felügyelet volt.

Hát nem irigylem a lányodat!!!

Ilyen kérdést feltenni! Miért nem szeretnéd?

2012. jún. 6. 15:15
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megengedném. Attól, hogy óvod, még élnek a bolygón fiúk. Jobb neked is, ha megismered a baráti körét, mint ha minden félét elképzelsz. LEgalább tudod, kikkel találkozik! Ez pedig egy kerti parti! Ahogy belegondolok, hogy nevelted, tuti nem másznak egymásra a kertetekben! Had nevessenek, kártyázzanak, beszélgesssenek! Nem lesz a lányodnak semmi baja, ha szóbaáll hímnemű gyerekekkel! Ne legyél már ennyire zárkózott!
2012. jún. 6. 15:34
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nyolcéves szülinapi bulimon is voltak fiúk. Najó, az nem ugyan az, de szerintem egyáltalán nem baj ha ott lesznek. Én a helyedben örülnék, hogy nem csak lányokkal barátkozik. Vagy miért nem szeretnéd? Félsz hogy esetleg történne valami? Gondolom ti is ott lesztek, szóval ez nem gond.
2012. jún. 6. 16:29
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha felügyelet mellett vannak,akkor mi akadálya? Én megengedném a helyedben, végülis otthon lesznek,bármikor rájuk pillanthatsz,de nem hiszem,hogy bármi rosszat csinálnának. emlékszem én is ennyi idősen tartottam először szülinapot itthon,már olyat,amire fiúkat is hívtam.ne légy szőrös szívű :)
2012. jún. 6. 16:52
 16/34 anonim ***** válasza:
75%
Ne, nehogy hívjál fiúkat, hiszen mi nem vagyunk emberek, és lányok csak lányokkal barátkozhatnak. Istenem...
2012. jún. 6. 18:46
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott vagy felügyeled őket,nem ott alvós miért ne? már ovis koromban is jöttek a fiú barátaim a szülinapi bulimra,sőt volt egy "nagy szerelmem" is minden bulimon ott volt és szinte minden délután ok 6-12 éves voltam ekkor.
2012. jún. 6. 19:09
 18/34 anonim válasza:
100%

a helyzet az, hogy:

1. ha nem engeded meg, akkor ezzel fog felnőni, hogy nem engeded fiúk közelébe. ebből rossz nevelést kap, el fog zárkózni előled, nem fogja mondani, vane pasija, ki az, mióta, el e vesztette már a szüzességét, kivel, mikor, és úgy fogja érezni később, hogy nem számíthat rád. nem, nem lezbikus lesz, hanem zárkózott. a lányok még ígyis alig merik beavatnia a sz¨lőket a saját életükbe, hogy kivel vannak együtt, stb.... nem még hogy ha a szülő el is zárja másik nemtől...

2. ha megengeded, megismered a baráti körét. ne ítélj előre, ismerd emg őket,a ztán mondd meg a lányodnak, hogy miért nem volt valamelyik neked szinpatikus.

Barataim nagy része fiú, de a legjobb barátom lány. Sosem voltam fiúktól elzárva, szerintem te sem tedd. Kixcsi korom óta a bátyám mellet nőttem fel,a barátait kicsi korom óta ismerem, és már 8 éves koromtól ahány szülinapi zsúrom volt, minden voltak fiúk. most vagyok 16 éves, van pasim, anyukám tud róla, és most vagyunk lassan másfél éve együtt. semmi olyantól nem kell félned, hogy mert 13 éves, fiúk megfogdossák... ők is emberek...

2012. jún. 6. 19:29
 19/34 anonim ***** válasza:
73%

te hülye vagy?

férfi fóbiád van?

a fiúk majd a bokorban megerőszakolják?

vagy full feminista vagy és minden fiút kasztrálnál?

mi bajod szegény fiúkkal?

ők is csak emberek

miért ne lehetne meghívni fiúkat

vagy lányodat apácának szánod?

gondolom a suliban sem találkozik fiúkkal?

vagy mégis? minő borzalom!

biztos még barátkozik is velük! :O

kezeltesd magad, amíg nem késő

2012. jún. 6. 19:30
 20/34 A kérdező kommentje:
nem értem, hogy mit tudna csinálni a fiúkkal. Mert a barátnői már voltak nálunk, és sminkeltek, pletykáltak stb, ami a fiúkat nem érdekli. És azért, mert a pasiját akarja elhívni, meg a haverjait, és szerintem 13 évesen nem kell egymáshoz járni.
2012. jún. 6. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!