Szülők! Ti megengednétek, hogy a lányotok a 13 szülinapjára fiúkat is hívjon?
Most szórakozol ??
Ez egy szülinap, nem egy szexparti. Oké, hogy fogni kell a gyereket, de ami túlzás, az túlzás. Mi még 4.-ben is átmentünk egymáshoz, fiúk-lányok.
13 éves iker fiaim vannak. A szilvesztert egy lány osztálytársuknál töltötték. Fiúk ők voltak ketten, meg 4 lány. Ott is aludtak. Szülői felügyelet volt.
Hát nem irigylem a lányodat!!!
Ilyen kérdést feltenni! Miért nem szeretnéd?
a helyzet az, hogy:
1. ha nem engeded meg, akkor ezzel fog felnőni, hogy nem engeded fiúk közelébe. ebből rossz nevelést kap, el fog zárkózni előled, nem fogja mondani, vane pasija, ki az, mióta, el e vesztette már a szüzességét, kivel, mikor, és úgy fogja érezni később, hogy nem számíthat rád. nem, nem lezbikus lesz, hanem zárkózott. a lányok még ígyis alig merik beavatnia a sz¨lőket a saját életükbe, hogy kivel vannak együtt, stb.... nem még hogy ha a szülő el is zárja másik nemtől...
2. ha megengeded, megismered a baráti körét. ne ítélj előre, ismerd emg őket,a ztán mondd meg a lányodnak, hogy miért nem volt valamelyik neked szinpatikus.
Barataim nagy része fiú, de a legjobb barátom lány. Sosem voltam fiúktól elzárva, szerintem te sem tedd. Kixcsi korom óta a bátyám mellet nőttem fel,a barátait kicsi korom óta ismerem, és már 8 éves koromtól ahány szülinapi zsúrom volt, minden voltak fiúk. most vagyok 16 éves, van pasim, anyukám tud róla, és most vagyunk lassan másfél éve együtt. semmi olyantól nem kell félned, hogy mert 13 éves, fiúk megfogdossák... ők is emberek...
te hülye vagy?
férfi fóbiád van?
a fiúk majd a bokorban megerőszakolják?
vagy full feminista vagy és minden fiút kasztrálnál?
mi bajod szegény fiúkkal?
ők is csak emberek
miért ne lehetne meghívni fiúkat
vagy lányodat apácának szánod?
gondolom a suliban sem találkozik fiúkkal?
vagy mégis? minő borzalom!
biztos még barátkozik is velük! :O
kezeltesd magad, amíg nem késő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!