Anyukák! Ti megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?
39. válaszoló: nagyon igazad van hogy ha a többiek nem használnak ő se akar majd. Nem szeret kitűnni a tömegből.
Köszönöm mindenkinek!:)
Szerintem nincs sok különbség a kettő (spirállal és anélkül) közt, szóval felesleges :I
(Kicsit elszontyolódtam, mikor olvastam, hogy egyes emberek szerint a smink egy alap dolog...)
Én simán megengedném neki :)
Amúgy már bocs de egy kis spiráltól miért lesz műnő? :O
Ilyet sem hallottam még :s
Amúgy én szintén katolikus gimibe járok, de ilyenért még sosem szóltak ránk. Igaz én 15 voltam amikor spirált el kezdtem használni, de ha 6osztályosba mentem volna, én is hamarébb kezdem :)
Kedves kérdező! Nyugodtan engedd meg neki..ettől hogy lenne már műnő? :O előbb utóbb úgyis el kezdi..
És tényleg természetesen is gyönyörű a szeme, dehát nőből van :))
Hogy megnyugtassalak: a spirál és a ribanccá válás közt óriási szakadék van :D
Én még sosem próbáltam a cigit, gyűlölöm az alkoholt, pasim sem volt még (mert nem akartam) de halvány rózsaszín szemhéjpúder, spirál..megszokott, és tényleg nem nem vagyok műkislány, na ribanc meg pláne nem :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Érdemes elolvasni, remélem megengeded a lányodnak! :))
Köszönöm mindenkinek!
Megbeszéltem vele és ő is mondta hogy ha a többiek festik magát, akkor néha ő is szeretné. Nem tiltottam meg, mert tényleg nem sok ez a smink és é megbízok benne hogy nem lesz pár év múlva agyonsminkelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!