Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti megengednétek ezt...

Anyukák! Ti megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Most megy 7.be és ti megengednétek neki hogy használjon iskolába szempillaspirált? Gimit most kezdi és szeretné hogy megengedjem neki. Nem tudom. Ti mit szólnátok ha a lányotok szempillaspirált akarna használni? Persze nem azok az óriás pillák, hanem egy kicsit kiemelni a szemet. De nem szeretné magát nagyon sminkelni a jövőben, csak ezt. Jól tanul, szorgalmas leányka.

2012. aug. 11. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugodtan használhat, hisz ez csak egy kis spirál.
2012. aug. 12. 10:46
 42/69 A kérdező kommentje:

39. válaszoló: nagyon igazad van hogy ha a többiek nem használnak ő se akar majd. Nem szeret kitűnni a tömegből.

Köszönöm mindenkinek!:)

2012. aug. 12. 10:50
 43/69 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nincs sok különbség a kettő (spirállal és anélkül) közt, szóval felesleges :I

(Kicsit elszontyolódtam, mikor olvastam, hogy egyes emberek szerint a smink egy alap dolog...)

2012. aug. 12. 12:49
 44/69 anonim válasza:
nem olyan durva, ha nem tűnik fel nagyon. nekem pl. a fél szempillám szőke, ezért szoktam használni (néha), hogy látsszon. szerintem ha tényleg nem akarja a későbbiekben festegetni magát, nyugodtan.:)
2012. aug. 12. 21:00
 45/69 anonim ***** válasza:
100%

Én simán megengedném neki :)

Amúgy már bocs de egy kis spiráltól miért lesz műnő? :O

Ilyet sem hallottam még :s

Amúgy én szintén katolikus gimibe járok, de ilyenért még sosem szóltak ránk. Igaz én 15 voltam amikor spirált el kezdtem használni, de ha 6osztályosba mentem volna, én is hamarébb kezdem :)

Kedves kérdező! Nyugodtan engedd meg neki..ettől hogy lenne már műnő? :O előbb utóbb úgyis el kezdi..

És tényleg természetesen is gyönyörű a szeme, dehát nőből van :))

Hogy megnyugtassalak: a spirál és a ribanccá válás közt óriási szakadék van :D

Én még sosem próbáltam a cigit, gyűlölöm az alkoholt, pasim sem volt még (mert nem akartam) de halvány rózsaszín szemhéjpúder, spirál..megszokott, és tényleg nem nem vagyok műkislány, na ribanc meg pláne nem :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Érdemes elolvasni, remélem megengeded a lányodnak! :))

2012. aug. 12. 21:08
 46/69 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Megbeszéltem vele és ő is mondta hogy ha a többiek festik magát, akkor néha ő is szeretné. Nem tiltottam meg, mert tényleg nem sok ez a smink és é megbízok benne hogy nem lesz pár év múlva agyonsminkelt.

2012. aug. 12. 21:25
 47/69 anonim ***** válasza:
100%
Ez a beszéd! ;D
2012. aug. 12. 21:44
 48/69 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed!:)
2012. aug. 13. 11:31
 49/69 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy az a lány? Legközelebb inkább írj ne ilyen feltűnően...
2012. aug. 13. 14:58
 50/69 A kérdező kommentje:
Az anyja vagyok a lánynak de nem baj...
2012. aug. 13. 15:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!