Anyukák! Ti megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?
Én most 8.-ba megyek,és tavaly év vége fele kezdtem,de csak sz.spirál.Ennyi.:) De nem is minden nap,csak ha eszembe jut.
Anya engedi a spirált,nem szól ebbe bele,de gondolom ha egyik nap fekete,füstös szemekkel mennék suliba,abba biztos beleszólna természetesen,de ilyen nem lesz :D
Én is most megyek 7.be, nem sminkelek, de nem azért, mert nem engedik, hanem feleslegesnek tartom..
Otthon kipróbáltam, de le is mostam...Anya azt mondta, ha szeretnék sminkeljek, tapasztaljam meg, de ne úgy mint egy sarki...ő csak a szempillaspirált engedi meg alul hogy kihúzzam barnára DE nem iskolába,városba,Iskolába inkább ne azt mondta, de a szempliiaspiráltól nem lesz baja, nem lesz karikás a szeme, 20 évesen nem 40-nek fog kinézni, HA semmi mást nem használ csak szempillaspirált.Az én unokatesóm nagyon ritkán mondhatni alig sminkel pedig 3 polc festéke van, 21 éves, az övénél szebb arcot nem láttam, mert amikor ő volt ennyi idős, nem ment a kis libák után, pedig mehetett volna, és nem roncsolta szét az arcát az alapozó,szemceruza,szemhéjfesték.Gyönyörű lett, nem olyan ráncos a szeme mint a volt o.társainak
Mostanában se sminkel, vagy spirál meg ceruza caft szemhéjfesték vagy tus..Gyönyörű az arca, ha nekem gyerekem lesz, nem fogom tiltatiltani, de mutatok egy két képet neki, hogy hogy fog kinézni, persze nem egy kis szempillaspiráltól.:)
13/L
Én kb. 11 lehettem, amikor anyukám először vett nekem szempillaspirált, de csak ha színházba mentem velük vagy ilyesmi, akkor raktam fel.
7.- ben félév körül kezdtem el használni(13 évesen), és azóta is csak szempillaspirált használok. Amúgy nincsenek hosszú pilláim, szóval még csak nem is feltűnő.
Nekem is volt befestve kozmetikus által, de én hülyeségnek tartom. Akinek eleve szőke a pillája, annak jó, de nekem majdnem fekete így is.
Én 8 osztályos gimibe járok, a város legjobb sulija, és 5-ös tanuló vagyok éneken és fizikán kívül.
Szempillaspiráltól senki se lesz ribanc...
Én is tizenhárom vagyok és most megyek hetedikbe
Szempillaspirált és szájfényt is szoktam használni de csak akkor ha épp olyan napom van nem mindig (de ha megyünk valahova pl.: mozi, színház meg ilyenek akkor majdnem hogy természetesnek tartom a barátnőimmel együtt...)
úgy hogy szerintem megengedheted neki (legalábbis én a lányomnak megengedném...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!