Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti megengednétek ezt...

Anyukák! Ti megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Most megy 7.be és ti megengednétek neki hogy használjon iskolába szempillaspirált? Gimit most kezdi és szeretné hogy megengedjem neki. Nem tudom. Ti mit szólnátok ha a lányotok szempillaspirált akarna használni? Persze nem azok az óriás pillák, hanem egy kicsit kiemelni a szemet. De nem szeretné magát nagyon sminkelni a jövőben, csak ezt. Jól tanul, szorgalmas leányka.

2012. aug. 11. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 alizka0827 válasza:
79%

Én most 8.-ba megyek,és tavaly év vége fele kezdtem,de csak sz.spirál.Ennyi.:) De nem is minden nap,csak ha eszembe jut.

Anya engedi a spirált,nem szól ebbe bele,de gondolom ha egyik nap fekete,füstös szemekkel mennék suliba,abba biztos beleszólna természetesen,de ilyen nem lesz :D

2012. aug. 13. 17:11
 52/69 anonim ***** válasza:
17%
Csak úgy megjegyezném szem kiemelésére nem szempillaspirál a legjobb, akkor már inkább szemcerka. Amúgy meg szerintem tök felesleges most fejezte be a hatodikat..
2012. aug. 13. 22:16
 53/69 anonim válasza:
73%
Nekem anyukám megengedi, mert megbízik bennem, h nem fogok túl sok sminket magamra tenni. Bár én suliba sohasem sminkelem magam, csak ha fontosabb helyekre megyek, akkor is csak szempillaspirál+ nagyon ritkán szemcerka. 13L
2012. aug. 14. 00:25
 54/69 anonim ***** válasza:
75%

Én is most megyek 7.be, nem sminkelek, de nem azért, mert nem engedik, hanem feleslegesnek tartom..

Otthon kipróbáltam, de le is mostam...Anya azt mondta, ha szeretnék sminkeljek, tapasztaljam meg, de ne úgy mint egy sarki...ő csak a szempillaspirált engedi meg alul hogy kihúzzam barnára DE nem iskolába,városba,Iskolába inkább ne azt mondta, de a szempliiaspiráltól nem lesz baja, nem lesz karikás a szeme, 20 évesen nem 40-nek fog kinézni, HA semmi mást nem használ csak szempillaspirált.Az én unokatesóm nagyon ritkán mondhatni alig sminkel pedig 3 polc festéke van, 21 éves, az övénél szebb arcot nem láttam, mert amikor ő volt ennyi idős, nem ment a kis libák után, pedig mehetett volna, és nem roncsolta szét az arcát az alapozó,szemceruza,szemhéjfesték.Gyönyörű lett, nem olyan ráncos a szeme mint a volt o.társainak

Mostanában se sminkel, vagy spirál meg ceruza caft szemhéjfesték vagy tus..Gyönyörű az arca, ha nekem gyerekem lesz, nem fogom tiltatiltani, de mutatok egy két képet neki, hogy hogy fog kinézni, persze nem egy kis szempillaspiráltól.:)

13/L

2012. aug. 14. 10:59
 55/69 anonim ***** válasza:
73%
Én engedném.
2012. aug. 14. 11:11
 56/69 anonim ***** válasza:
78%

Én kb. 11 lehettem, amikor anyukám először vett nekem szempillaspirált, de csak ha színházba mentem velük vagy ilyesmi, akkor raktam fel.

7.- ben félév körül kezdtem el használni(13 évesen), és azóta is csak szempillaspirált használok. Amúgy nincsenek hosszú pilláim, szóval még csak nem is feltűnő.

Nekem is volt befestve kozmetikus által, de én hülyeségnek tartom. Akinek eleve szőke a pillája, annak jó, de nekem majdnem fekete így is.

Én 8 osztályos gimibe járok, a város legjobb sulija, és 5-ös tanuló vagyok éneken és fizikán kívül.

Szempillaspiráltól senki se lesz ribanc...

2012. aug. 14. 12:49
 57/69 anonim ***** válasza:
75%
ja és most 15 vagyok. :)
2012. aug. 14. 12:49
 58/69 anonim válasza:
77%

Én is tizenhárom vagyok és most megyek hetedikbe

Szempillaspirált és szájfényt is szoktam használni de csak akkor ha épp olyan napom van nem mindig (de ha megyünk valahova pl.: mozi, színház meg ilyenek akkor majdnem hogy természetesnek tartom a barátnőimmel együtt...)

úgy hogy szerintem megengedheted neki (legalábbis én a lányomnak megengedném...)

2012. aug. 14. 20:37
 59/69 anonim ***** válasza:
én nem hinném hogy valaki ettől lenne ku*va és egy kis szempillaspirál miatt már "műkislány" lesz én sminkelem magam visszafogottan és csak a szemem és anya is megengedi mert ez nem olyan nagy cucc.velem egy idős lányok már úgy festik magukat hogy ki sem látszik a természetes bőrük(ezt nem azért mondom mert ez a normális hanem hogy egy kicsi szempillaspirál simán belefér.
2012. aug. 17. 12:08
 60/69 anonim ***** válasza:
én 7. előtti nyáron kezdtem magam sminkelni: korrektor, szempillaspirál. sztem tök okés amit a lányod kér, teljesen hétköznapi, ha meg jól tanul és szorglmas miért ne?
2012. aug. 22. 02:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!