Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti megengednétek ezt...

Anyukák! Ti megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Most megy 7.be és ti megengednétek neki hogy használjon iskolába szempillaspirált? Gimit most kezdi és szeretné hogy megengedjem neki. Nem tudom. Ti mit szólnátok ha a lányotok szempillaspirált akarna használni? Persze nem azok az óriás pillák, hanem egy kicsit kiemelni a szemet. De nem szeretné magát nagyon sminkelni a jövőben, csak ezt. Jól tanul, szorgalmas leányka.

2012. aug. 11. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megengedheted neki. :) És örülj, hogy nem akar alapozót, rúzst, meg szemhéjpúdert kenegetni magára, hanem beéri ennyivel.
2012. aug. 22. 19:11
 62/69 anonim ***** válasza:
mi az hogy örüljön,hogy nem akar,még szép hogy nem akar egy kislány sminkelni,szerintem a szempillaspirál is túlzás a szájfény és a korrektor ha kell bőven elegendő,egy kislányról van szó,még 15 évesnek is felesleges,de a te dolgod,attól hogy jól tanul,az mégis mire indok,legközelebb azt mondod majd hát kislányom mivel jól tanulsz nyugodtan menj el a szigetre 14 évesen itt a pénz piára és drogra,jól van lehet kicsit túlzás,de ne hogy már vadidegen kölyköket kérdezz meg te vagy az anyja
2012. aug. 22. 19:56
 63/69 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok, nagyon jó tanuló (országos verseny stb.) én vagyok az egyetlen aki nem sminkeli magát az osztályban. én nem sminkelhetem magam iskolába meg nem vasalhatom a hajam. anyukám mondta, hogy ő 14 évesen már sminkelt, de nekem nem engedi:/ van olyan osztálytársam aki alapozó+szempillaspirál+szemceruza megy 12 éves kora óta.
2012. szept. 28. 18:36
 64/69 anonim ***** válasza:

Kicsit megkésve...de mindegy :P

Én is 13 vagyok és 7-es. Nem a legjobb tanuló, de elég erős iskolába járok...

Én korrektort használok 5-ödik óta, mert elég pattanásos vagyok(4-edikben kezdődöt :P)

Spirált én is nyáron kezdtem el használni, szüleim engedték suliba, de rájöttem, hogy nem igazán az én világom a sminkelés... kivéve a szemceruza! A szüleim azt is megengedik, eleinte minden nap csináltam, de mostmár csak péntekenként, amikor vége a sulinak, vagy ha valami alkalom van a suliban(persze én nem csak simán kihúzom, nekem az a punkos, alul elmaszatolt, kicsit hullaszerű tetszik) és a körmöm is mindig fekete.

De az osztálytársaim eléggé sminkelik magukat...a suli szabályzata nem tiltja, és aki bírja ezt az iskolát, az a többi suliban szerintem a jobbak közé tartozna.

2013. febr. 20. 20:44
 65/69 anonim válasza:
én 13 vagyok és már lassan két éve sminkelem magam ..de csak spiráll és szemceruza semmi több :) én megengedném ..
2013. júl. 8. 22:45
 66/69 anonim válasza:
74%
Természetesen meg:) A műnőnek ehez köze nincs.Alap smink minden nőre való.
2013. júl. 12. 16:01
 67/69 anonim ***** válasza:
13 éves bőven nem nő még
2013. júl. 12. 19:06
 68/69 anonim ***** válasza:
hát persze, hogy megengedném.. miért ne? sőt, ha alig látszik?? azt a tanárok észre se vennék,, velem pl már megesett az, hogy a nap végére el is felejtettem, hogy szempillaspirál van rajtam, mert nézem magam a tükörben, és természetes, nem tűnik fel.. ja, és figyelmedbe ajánlom, hogy léteznek teljesen természetesnek ható szempillaspirálok is :) 24N
2013. aug. 8. 21:45
 69/69 anonim válasza:
Én is most megyek hetedikbe. Ha olyan alkalom van, tehát mondjuk valamilyen ünnep vagy vendégség, akkor használok egy kis szempillaspirált. De kb. csak 1 hónapja. Suliba azért még tutira nem fogom. Amúgy nagyon jó tanuló vagyok és nagyon erős iskolába is járok. De például van két olyan osztálytársam akik szintén jó tanulók, de már egész hatodikban sminkelték magukat. Viszont az összes többi osztálytársam akivel erről beszéltem fölöslegesnek tartotta. Szóval azért nálunk ez nem olyan bevett dolog. De ettől függetlenül kismértékben megengedheted neki
2013. aug. 29. 09:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!