Anyukák! Ti megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?
megengedném,nem feltünő:)
Én is 13 évesen kezdtem,szempilla spirált használtam csak suliba. sulin kívül meg szempilla spirál,szem cerka,alapozó meg csak akkor használok ha olyan fontos helyre megyünk:)
2012. aug. 11. 14:23
miért ne? bár én lány vagyok, de pl nekem a szüleim iylen dolgokba sosem szóltak bele. Ha leégetem magam az az én dolgom. 10 éves korom óta elég gyakran feketére festem a körmeimet, de van amikor neonszínűre, és tavaly óta használok szemceruzát is. Ezt mind úgy, hogy most leszek én is 7.-es és nem igazán jó tanuló vagyok (4 tantárgyból 3-mas a többiből vagy 4-es vagy 5-ös) és azért mert rossz bizim lett nem a sminktől tiltottak el, hanem leültettek gyomlálni és tanulni (amiért őszintén hálás is vagyok) és ha a te lányod jó tanuló és nem is akar ribi lenni akkor nyugodtan megengedheted. max talán inkább év közben kezdje el, mert ha úgy ismerik meg a többiek, hogy ki van festve akkor ribinek nézhetik pl én úgy mentem felvételizni a 8 osztályos gimibe, hogy hatalmas fehér karikafülbevalóim voltak egy pink póló, fehér szoknya és pink tornacsuka xD Mindenki plázacicának nézett, pedig nem voltam kifestve xD Szóval az a lényeg, hogy ameddig kialakulnak a barátságok addig ne, de utána nyugodtan megteheti. amúgy attól, hoyg festem magam nem néznek most már pi***nak. Tudják, hogy egy rockerista állat vagyok és utálom a ván dájreksünt és a tvájlájtot és társait xD Az egyik barátnőmet meg biztatja az anyja, hogy jövőre már használjon szempillaspirált, nehogy elkezdjék piszkálni a többiek. Remélem tudtam segíteni :3
2012. aug. 11. 14:49
23/69 A kérdező kommentje:
Ha használ is majd, a sminklemosó kendő tényleg nagyon jó ötlet!
Köszi mindenkinek:)
Én is most megyek 7.-be (6 osztályos). Én használhatnék ha akarnék, de nem. Amúgy is utálom mert utána nagyon nehéz kimosni, meg suliban folyton igazgatni kell a sminket. Nálunk az ilyeneket már r*bancnak könyvelik el. Felesleges.
13/L
2012. aug. 11. 15:33
én megengedném!! így leszigazi szép girl engedd meg!! Manapság ez a divat!! Csak tanúljík aza línyeg!! Az enyim pasizik!!
2012. aug. 11. 15:42
Nem.
Ha azt írod kicsit,nem nagyon,alig látszana,akkor mi értelme van egyáltalán kifesteni?Mellesleg,ha egy erős hatosztályosba megy,meg se fogják engedni ill.csak leírja magát a tanárok előtt.Kilencedikben ráér elkezdeni.
2012. aug. 11. 16:31
27/69 A kérdező kommentje:
nem vagyok anyuka de gondoltam válaszolok:)
szerintem enged meg neki,mert jól áll kicsit "vidámabbá" teszi a szemét:)és szerintem ennyi idősen ez simán belefér.
2012. aug. 11. 17:45
Én is ekkor táj kezdtem fekete körömlakkot használni és szemcerka+ szempilla spirál és lám nem könyveltek el a tanárok ribancnak . Igaz mára már fekete szemhéj festék +szempillaspirál+szemcerka stb.. Így ismertek meg gimiben én nem szólnak le érte a tanárok sem :) Így visszagondolva még 7.ben az egyik tanár meg is dicsért milyen szépek a szempilláim :) Csak nyugodtan kezdje el csak ügyesen és ha vízállót vesztek nem fog elfolyni :)
2012. aug. 11. 17:52
30/69 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: