Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti megengednétek ezt...

Anyukák! Ti megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Most megy 7.be és ti megengednétek neki hogy használjon iskolába szempillaspirált? Gimit most kezdi és szeretné hogy megengedjem neki. Nem tudom. Ti mit szólnátok ha a lányotok szempillaspirált akarna használni? Persze nem azok az óriás pillák, hanem egy kicsit kiemelni a szemet. De nem szeretné magát nagyon sminkelni a jövőben, csak ezt. Jól tanul, szorgalmas leányka.

2012. aug. 11. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
76%
ha lányom lenne mindenképpen megengedném neki , hiszen természetes dolog a smink
2012. aug. 11. 19:24
 32/69 anonim válasza:
100%
Megengedném neki főleg ha látom hogy értelmes, jó tanuló lány. Nyilván nem vinné túlzásba. Ha nem feltűnő nincs vele baj. Meg persze az Ő önbizalmát is erősíti, ami egy minden korosztályú lánynak/ nőnek kell.
2012. aug. 11. 19:45
 33/69 anonim ***** válasza:
92%

én 13 vagyok 7.be megyek, de már 6.-ba is szempilalspirált és szájfényt használtam, meg bizsukat...

szerintem megengedheted neki...

2012. aug. 11. 19:58
 34/69 A kérdező kommentje:
köszi szépen!:)
2012. aug. 11. 20:20
 35/69 anonim ***** válasza:
88%
jajj.. simán meg lehet engedni :) én is ilyenkor kezdtem szempillaspirált használni, meg se kérdeztem a szüleimet... ez nem olyan nagy dolog.. szinte észre se lehet venni. főleg ilyet, a képen ami látszik..
2012. aug. 11. 21:17
 36/69 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ez még belefér,de megnéztem a képet és szerintem szempillaspirál nélkül szebb!:)

16l

2012. aug. 11. 21:48
 37/69 anonim ***** válasza:
25%

Én még mindig a kozmetikusos megoldást pártolom: nem folyik el, nem kenődik bele a szemébe (ami nem egészséges), nem kell sminklemosó kendő, nem kell tesi után újrasminkelni, és egyáltalán: nem SZOKIK RÁ arra, hogy sminkelje magát... hiszen azzal még ráér, kislányka egyelőre...

Havonta max. egy ezres a festés a kozmetikusnál a fővárosban, vidéken nem tudom.

2012. aug. 11. 21:53
 38/69 anonim ***** válasza:
100%

Én 7.-ben néhányszor (mondjuk úgy hetente 1-2-szer) kispiráloztam a szememet, meg szájfényt is használtam. Nálunk a lányok fele kb. ugyanígy csinálta. 8. végére (egyébként én is 6 osztályos gimibe járok) már rendszeressé vált a sminkelés. Mindenkinek a saját védjegye szerint, volt aki vastagon kihúzta a szemét, volt aki nagy szempillákat, vagy feltűnő szájfényt használt. Én személy szerint az átlagnál több szemspirált.

Azóta hozzászoktam és már az a furcsa, ha nincs fenn rajtam szempillaspirál. Szerintem ez mindenkinek jól áll. A lányoknak/nőknek sokszor hozzátartozik a mindennapjikhoz a smink.

Egyébként én egy darabig nyaggattam a szüleimet, hogy engedjék meg, hogy sminkeljek (nem engedték), aztán szépen magamtól elkezdtem. Eredetileg beszólogattak, de mostanra megszokták. :)

15/L

2012. aug. 11. 23:57
 39/69 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, most így elolvasva a kommenteket...

Szerintem egy kis szempillaspiráltól senki nem lesz műnő. Sőt én olyan 12 éven felülivel még nem találkoztam, akin nem állt volna jól. Az a lényeg, hogy ne túl sokat rakjon fel. Tehát ne ragadjon, meg csomósodjon.

Én egy elég erős 6 osztályosba járok, eredetileg nem sminkeltem magam, aztán utána fokozatosan szoktam hozzá. A tanárok (kivétel párat) nem nagyon szólogatnak be a csajoknak, max ha valaki egy kicsit túllő a célon a körmeivel, vagy a szemhéjpúderével (ami jelezném, ennyi idősen szerintem még tényleg nem menő), de alapvetően nem érdekli őket, hogy mit kenünk magunkra.

Szóval nyugi. Meg úgyis a többi lányt fogja nézni, ha ők sem sminkelnek, akkor a lányod se fog, mert nem akar kilógni a sorból... Ha meg a többiek is elkezdik, akkor ő is el fogja.

2012. aug. 12. 00:11
 40/69 anonim ***** válasza:
0%
Nem engedném meg,felesleges, 16 alatt semmi sminkcuccot ne használjon persze a korrektor meg a szőlőrúzs az kivétel, a többi felesleges.
2012. aug. 12. 08:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!