Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 évesen este meddig engedtek...

15 évesen este meddig engedtek el a szüleitek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és idegesít hogy este nem nagyon engednek sehova.Mit tegyek? Titeket ennyi idősen elengedtek?
2012. jan. 13. 15:31
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:

Városba mászkálni 10-ig

Bulizni 11 vagy 12 óráig

2016. okt. 3. 06:51
 52/53 anonim válasza:

Hát ez attól függ nyáron magam olyan fél 9-ig amég nem sötétedik de volt olyan hogy a környéken 10-ig is görkoriztam a barátnőmmel és nem szidtak le de azért nem szeretik ha Magam sötétben mászkálok

Télen 5-ig 6-ig

Barátnőkkel akár 10-ig is de csak a környéken. Bulizni nem járok sulibuliba voltam legutóbb ami fél 11-ig tartott de jöttek értem. 15/L ;)

2016. nov. 1. 22:40
 53/53 anonim válasza:

Nálunk amíg anyukám otthon élt szigorúan suli után jönni kellett haza,esetleg hétvégente ha kész voltunk mindennel mehettünk barátnőkhöz,persze meg lett beszélve mikor érjünk haza vagy jött a tipikus "te hívd fel anyukám itt aludhatnék-e,neked lehet megengedi":D Aztán 15éves koromba költözött el pont anyukám,apát pedig nem izgatták ezek a dolgok,eleinte szóltam, hogy mikor jövök-este még vagy reggel- de utána már ennyit sem. Mostanában már nem bulizok csak a barátommal vagyok de magamtól szólok mikor megyek haza,csak mert jó hogy tudják. Sokszor veszem észre,hogy a barátaim,barátom, osztálytársaimat hívogatják a szüleik amit eleinte idegesítőnek tartottam,miért kell minden anyának tudnia mit csinál épp a gyereke,de így utólag rájöttem, hogy nekem jól esne ha felhívna anyu mit csinálok, vagy érdekelné őket, de persze nem mentem bele hülyeségekbe csak mert elvoltam engedve,jó nevelést kaptam anyutól és bíztak bennem azthiszem,ami jó dolog. Szerintem örülj neki, hogy figyelnek rád, ha meg nagyon nagy a szigor próbáld meg apránként megmutatni nekik,hogy bízhatnak benned annyira, hogy elengedhetnek pl először csak 9-ig maradsz kint aztán így tovább..ha bízanak a nevelésükben akkor nincs mitől tartaniuk. Te meg ne játszd el soha a bizalmukat!:)

19L

2017. ápr. 16. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!