Lányok! Szüleitek mikor engedték meg a szőrtelenítést?
Nekem ugyanis nagyon sokat kellett annak idején könyörögnöm érte anyunak. Évekbe telt, amíg végül ki nem cseleztem valahogyan. Mindez már rég volt, majdnem 10 éve, de kíváncsi vagyok, hogy másoknál ez hogyan zajlik.
23/L
Nálunk sajnos nem így volt. Anyukám megtiltotta, de felülkerekedtem. Magam is ezt az elvet vallom. Ő konzervatív ebben a kérdésben, de nem gondolom, hogy ezt rám is rám kellett volna erőltetnie.
Még csodálkozik, ha takargatom magam előtte a mai napig. Kialakult egyfajta fóbia, ami mára már ösztönös.
Barna hajú vagy, apukám eléggé szőrös férfi, így volt mit örökölnöm... Hurrá!
8. osztályos voltam, mikor nagy nehezen kikönyörögtem a szőrtelenítést a lábamon. Szóval úgy 14 éves voltam.
Van egy kislányom, akinek szerintem szintén ez az "áldás" jutott. Most 2 éves még csak, de ha problémás lesz neki a szőrösödés, akkor semmi akadályt nem gördítek útjába.
hát tudom én még fiatal vagyok de leírom a véleményem:
én mér 4 éve gyantázom a lábam+ a karom (MAGAMNAK!!!!)a hónaljam 2naponta borotválom lent pedig heti 1szer.
el sem tudom képzelni milyen lennék,ha ezeket az alapvető dolgokat ami hozzátartozik a saját higiéniánkhoz nem tenném meg.
Én eszméletlenül szőrös vagyok és rendesen fekete szőrszálak.A gyantától észrevehetően kopik a szőröm!!!
Nekem anyukám adta a kezembe a borotvát,mert tudta milyen kellemetlen nekem a szőrösség.
Ha egyszer valamikor én is anya leszek biztos,hogy én is engedni fogom a gyerekemnek a szőrtelenítést!!
U:I: el sem tudjátok képzelni milyen kellemetlen az amikor valakit(jelen esetben egy iskolás tinit)csúfolnak azok akik voltak olyan szerencsések,hogy nem egy szőrcsomónak születtek!!!!
egy 14 éves lány
basszus én nagyon hülyén érzem magam..
14 leszek nyáron,és anya nem engedi. OMG. :S
14 voltam, a barátnőimnek tiltották, könyörögniük kellett, ezért én először meg sem mertem kérdezni anyut... aztán egyszer szóbahoztam, és nagyon meglepődtem, hogy 1 szóval sem ellenkezett.. elmentünk együtt szörtelenítő krémet venni... hülyeségnek tartja a szőrtelenítést, de sosem tiltotta meg
22 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!