Hogy jöttök ki a szüleitek új párjaival?
Anyum barátja hatalmas arc, ráadásul rohadt jó arc, bírom nagyon, plusz baromi jó állást szerzett nekem nyári melóra.
Apum barátnői pedig eddig full normálisak voltak, az egyikkel még a kapcsolatot is tartom mert nagyon megkedvelt a 4 éves kisfia, mintha a bátyja lennék.
szerintem helyzet és személyfüggő. az én apám egy r.hadék, éveken keresztül szívózott velünk, most valószínűleg le is fogják csukni lelki bántalmazásért. örülünk, hogy végre vége.. jelenleg csak neki van új barátnője. még nem voltam náluk, nem is köszön az utcán, egyszerűen nem vagyunk kíváncsiak egymásra. egyébként is más körökbe tartozunk.
anyámnak most még nincs, de azt tudom, hogy mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobbat válassza, mert megérdemli. és mindenképpen teszek a békés kapcsolatunkért/kapcsolatukért.
szerintem tégy egy próbát, légy feltűnően kedves vele pár napig. kitudja, lehet, hogy kényelmetlen helyzetben van, hiszen gondolom még nincs olyan régóta családotokban. ha ugyanilyen bunkó marad veled mindezek után is, bunkózz vele tovább. bár szerintem ez is személyfüggő. gondolom anyukád pasija alapjáraton baromijóarc. ő meg valószínűleg nem.. változtatni nem lehet egy emberen (saját tapasztalatból mondom), úgyhogy csak kísérletezni és alkalmazkodni tudsz.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!