Lányok! Szüleitek mikor engedték meg a szőrtelenítést?
Nekem ugyanis nagyon sokat kellett annak idején könyörögnöm érte anyunak. Évekbe telt, amíg végül ki nem cseleztem valahogyan. Mindez már rég volt, majdnem 10 éve, de kíváncsi vagyok, hogy másoknál ez hogyan zajlik.
23/L
Anyukám kozmetikus, és 12 éves korom óta gyantáz havonta. Ő ajánlotta fel.
13L
tegnap 13:38:)
Igen, az én anyukám is ez a korosztály...:)
Nekem megengedte anya... 11 évesen borotváltam le a hónaljamat először. Milyen szülő az aki pl.: egy 12 éves lánynak nem engedi meg? Gondolj csak bele: Van egy kisebb városszéli iskola, csak 150 gyerek jár oda (ezt azért mondtam h ne kezdjetek prédikálni h 12 évesen minek engednek el bárkit is bulizni -.-" ) és annak a kis sulinak szokott lenni pl.: 3 havonta bulija. Felvesz a kiscsaj egy pántnélüli felsőt, vagy pántosat aztán 3 centis szőrszálak lógnak ki a hónaljából. ... Pfujj! az intim résznél pedig: Nyáron balcsinál vagy, egyszerű 3 szögletű bikinit veszel fel, aztán a combod tövénél lógnak ki a szőrszálak... Szóval ezt a két részt kéne legjobban, de alul elég csak akkor ha strandolni mész. :)
Amugy visszatérve a kérdéshez:
Hónalj: 11
Intim rész: Nemtudja anya, de amikor strandolni szoktam akkor. kb 12,5 éves koromtól
Láb: 13 éves koromtól
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!