15 évesen este meddig engedtek el a szüleitek?
Falun lakunk,8km-re van a város. Télen-nyáron- hétközben.hétvégén max a 20:15-ös buszig maradhatok (mert az után csak 22:40-es van) A faluba pedig hétvégente bármeddig,normális körülmények között..
Kivéve: nyáron stand vagy ilyesmi van akkor van mikor elég ha a 22:40-essel jövök. És nekem ez így tökéletes:)
15L
Engem se engednek este el. Főleg most, hogy korán sötét van. Mondjuk én nem szeretek sötétben kint lenni, mert kis város én nem nagyon van mozgás már este.
Nyáron 7-8ig lehetek kint.
Télen hétköznap max 9-fél 10ig, hétvégén 10-fél 11ig (néha tovább), bent a házban barátnőnél akármeddig. Buliba hajnali 2-3ig (zárás), de akkor taxival megyek haza.
Nyári szünetben hétköznap és hétvégén is kb hajnali 1ig.
utolsó te vagy az a fajta gyerek állítom akivel nem igazán foglalkoznak a szülei lehet úgy tünik de inkább elpaterolnak hogy neveljék és nem vagy jó tanuló... /ennyi idősen mint te tuti nem engedném ennyire szabadjára a gyerekem/
nyáron engem 10ig engedtek el télen 4-5 fele meg már otthon kellett lennem
17/l
Hát nekem így télen (edzés, ló, kutyáim stb.) miatt este 8-9 körül kell haza érnem. Kivéve a péntek mert 10-ig táncon vagyok.
Nyáron meg nem nagyon van megszabva olyan 10 körül legkésőbb ha csak elmegyek barátnőkkel stb.
Amikor események vannak (szilveszter, karácsony, szülinap, lovas versenyek utáni buli stb) akkor olyan 4-5 körül kell haz érnem (reggel)
Lazák a szüleim de elvárják a jeles (min.) tanulmányi eredményem. =)
(Fúú most milyen oltásokat fogok kapni.. :D)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!