15 évesen este meddig engedtek el a szüleitek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és idegesít hogy este nem nagyon engednek sehova.Mit tegyek? Titeket ennyi idősen elengedtek?2012. jan. 13. 15:31
1/53 anonim válasza:
15 évesen semeddig,20 évesen is otthon kellett lennem este 8-kor.
2/53 anonim válasza:
Nekem is pontosan így .SEHOVA 8-kor ágy és alvás.
3/53 anonim válasza:
Nyáron 8-ra haza kellett mennem, de már akkor is morogtak, hogy minek mászkálok el olyan sokáig. Iskolaidőben max. 6-ig, de ha sötétedett és még nem voltam otthon, már telefonáltak.
4/53 A kérdező kommentje:
írjatok kort is lécci
2012. jan. 13. 15:48
5/53 anonim válasza:
Első voltam!
Most 32 vagyok!
Én nem gondolom,hogy olyan szigorúan fogom nevelni a gyerekemet ahogy engem neveltek,de 15 évesen este nem biztos,hogy el fogom engedni!
6/53 anonim válasza:
ez hülyeség. nyáron max 10,télen pedig 6 a sötétedés miatt. azért ennyire nem kell túlzásokba esni..
7/53 anonim válasza:
Iskolai napokon sehová nem mentem 15 évesen. Hétvégén nagy ritkán (értsd: 3-4 havonta) barátnővel sétálni, de este 7-8 felé akkor is haza kellett érnem (ez inkább nyári időszakra értendő, télen korábban sötétedik). Egy szó, mint száz, 15 évesen sötétben nem voltam kint. Képzeld, túléltem! (28L)
8/53 anonim válasza:
Uhh, velem ilyen téren szerencsére elég engedékenyek. Nyáron, ha pl. a barátnőmmel kint vagyunk a parkban(kb 10 percre biciklivel), sötétedésre kell hazaérnem. Ha valahova elmegyünk, akkor csak annyit kell megmondanom, hogy mikor érek haza, általában beleegyeznek. De csakis hétvégén/pénteken engednek el, hétköznap max. mekizni. Bár még sosem voltam buliban, szerintem azt is megengedik majd. Nyáron szeretnék menni. :) 15/L
9/53 anonim válasza:
én kb este 8-9ig lehettem kint nyáron,télen ha különóra volt sport 9re akkor is legkésőbb hazaértem,,bulizni nem jártam,mert nem érdekelt gyerekként,de szerintem nem is engedtek volna,ez nem is baj,ha barátnőnél voltam akkor 7-8körül eljöttem,de főleg azért hogy ne zavarjam már a családot, én sem fogom engedni 17 alatti gyermekemnek hogy este 9nél tovább kint maradjon az utcán,vagy bárhol,ha ott alszik egy barátnőnél az más,vagy ha velünk van illetve nagyobb testvérrel természetesen akkor más a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!