Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 évesen este meddig engedtek...

15 évesen este meddig engedtek el a szüleitek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és idegesít hogy este nem nagyon engednek sehova.Mit tegyek? Titeket ennyi idősen elengedtek?
2012. jan. 13. 15:31
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%

Engem 15 éves koromban is csak 8-ig engedtek el, max fél9-ig. Edzés az más, de oda is néha értem jöttek. 16 évesen 10-ig lehettem bárhol, ha a legjobb barátom (másfél évvel idősebb srác) hazakísért. Barátnőknél alvás más helyzet, bulizni nem jártam, koncertekre elmehettem, ha az előbb említett illető utána elkísért, vagy apukám értem jött kocsival, amikor felhívtam. Néha idegesített, de túléltem, nem érzem úgy, hogy bármiről is lemaradtam volna.

Most 20 vagyok, egyetemista, jövök-megyek ahogy akarok, de nem szaladt el velem a ló, még annyit sem engedek meg magamnak, mint mások. Mert nem érzem szükségét.

2012. jan. 15. 12:42
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

14 éves vagyok.És 5-ig mehetek ki úgy általában.De én nem bánom,mivel érzem hogy szeretnek,és csak félteni próbálnak.;)

14/L

2012. jan. 15. 13:31
 33/53 anonim ***** válasza:
Engem elengednek, mert kedvesek a szüleim, ha pl. 7-kor megyünk el a bnőimmel valahova, akkor 10-11 felé már itthon is vagyok, pedig maradhatnék tovább, csak hát már 10 után bezár minden meg rá ununk, úgyhogy inkább mindenki hazamegy. Bulizni is engednek, csak én nem járok.
2012. jan. 16. 11:24
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron este 9ig, suli közben meg nem mászkáltam.

19L

2012. jan. 16. 23:20
 35/53 anonim válasza:
100%
Én most vagyok 15, 2 havonta néha haverokkal összeállunk bulizni, akkor hajnali 1-ig elengednek, de úgy hogy hoznak-visznek. És jó tanuló vagyok, azt hozzáteszem!
2012. jan. 18. 18:49
 36/53 anonim ***** válasza:
78%
Mai napig nem engednek, pedig nemsoká' betöltöm a 18-at!
2012. jan. 18. 20:58
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok 15 éves lány.

Hát,szinte minden hétvégén elmegyek,ritka,amikor nem.

Pénteken általában az osztálytársaimmal ülünk be egy-egy helyre,vagy kosármeccsre,ilyesmi,este 9 fele szoktam általában hazamenni.

Szombatonként ált.a legjobb barátnőmmel szoktam lenni,sütögetünk,sétálunk,kézműveskedünk,stb,ilyenkor is este 8-9 fele megyek haza.Vasárnap itthon vagyok,hétközben sem megyek sehova.

2012. jan. 18. 22:02
 38/53 anonim válasza:
44%
Van egy osztálytársam 12 évesen csak annyit mondott a szüleinek "majd jövök", és éjfél körül ér haza. Nála legalább 3-4 évvel idősebb pasija van aki egy szakközépbe jár, a tanároknak visszabeszél (nem is akárhogy)és most félévkor megbukott németből a többiből épp hogy átengették. Egyébként 13 vagyok engem barátnőhöz max 6-ig engednek el. Egy városi rendezvényre kicsit tovább is, de akkor a szüleim is ott vannak a közelben(kis városban élek)
2012. jan. 19. 14:40
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves koromban már kijártam bulizni, de mindig megszabta anya, hogy 9re otthon. Persze mivel éjszakás volt, volt hogy átvertem, és hazamentem 9re, ő 10kor ment dolgozni. Ahogy kilépett az ajtón, mentem ki a másik ajtón. Egyszer rájött, mert belerakott egy zacskót a biciklim kosarába, én kihajítottam, elmentem, hajnalban hazajöttem, lezártam, mentem aludni. Anya persze egyből levágta, hogy nincs a zacskó a kosárban, tehát elmentem vele (mert fedett tároló, nem fúj be a szél, nem veszi ki más, magától meg nem mennek arrébb a zacskók)jól megvert amiért hazudtam, majdnem megy évig nem engedett sehová. De nem azért mert kimaradtam, hanem mert hazudtam. Most 22 évesen azt mondom, igaza volt. A tieidnek is igaza van.
2012. jan. 19. 17:58
 40/53 anonim ***** válasza:
78%

Úgy 8-ig, fél kilencig :D

Most se nagyon maradhatok tovább.

17/l

2012. jan. 19. 18:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!