15 évesen este meddig engedtek el a szüleitek?
Engem 15 éves koromban is csak 8-ig engedtek el, max fél9-ig. Edzés az más, de oda is néha értem jöttek. 16 évesen 10-ig lehettem bárhol, ha a legjobb barátom (másfél évvel idősebb srác) hazakísért. Barátnőknél alvás más helyzet, bulizni nem jártam, koncertekre elmehettem, ha az előbb említett illető utána elkísért, vagy apukám értem jött kocsival, amikor felhívtam. Néha idegesített, de túléltem, nem érzem úgy, hogy bármiről is lemaradtam volna.
Most 20 vagyok, egyetemista, jövök-megyek ahogy akarok, de nem szaladt el velem a ló, még annyit sem engedek meg magamnak, mint mások. Mert nem érzem szükségét.
14 éves vagyok.És 5-ig mehetek ki úgy általában.De én nem bánom,mivel érzem hogy szeretnek,és csak félteni próbálnak.;)
14/L
Nyáron este 9ig, suli közben meg nem mászkáltam.
19L
Én most vagyok 15 éves lány.
Hát,szinte minden hétvégén elmegyek,ritka,amikor nem.
Pénteken általában az osztálytársaimmal ülünk be egy-egy helyre,vagy kosármeccsre,ilyesmi,este 9 fele szoktam általában hazamenni.
Szombatonként ált.a legjobb barátnőmmel szoktam lenni,sütögetünk,sétálunk,kézműveskedünk,stb,ilyenkor is este 8-9 fele megyek haza.Vasárnap itthon vagyok,hétközben sem megyek sehova.
Úgy 8-ig, fél kilencig :D
Most se nagyon maradhatok tovább.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!