15 évesen este meddig engedtek el a szüleitek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és idegesít hogy este nem nagyon engednek sehova.Mit tegyek? Titeket ennyi idősen elengedtek?2012. jan. 13. 15:31
21/53 anonim válasza:
"mint ha a jegy mutatná meg a tudást és az értelmet"
miért mi? az hogy este 8-kor szundikálsz az ágyadban? És hogy 30 évesen sem tudsz komoly lenni mert akkor tombolsz?
22/53 anonim válasza:
már ne haragudj de nem 13-15 évesen kell "tombolni" majd érettségi után fősuli,egyetem alatt, egy 13-15 évesnek semmi keresni valója az utcán este 9 után
23/53 anonim válasza:
szóval hagyjam abba az edzést a táncot stb-t??
Hát csak azért mert páran ezt gondolják nem fogom. ;)
24/53 anonim válasza:
nem arról volt szó hogy hagyd abba,mert az teljesen más ha azért érsz haza 9-10re,én arról beszélek,hogy amúgy elengedni egy kislányt hajnalokig az nagy felelőtlenség,egy szóval sem mondtam,hogy hagyd abba,tanulj meg szöveget értelmezni előbb
25/53 anonim válasza:
Sokan 30 évesen már gyereket nevelnek,és nem tombolnak!
Én a húszas éveimben kitomboltam magam,és igen 13-15 évesen este 8-kor otthon voltam!
26/53 anonim válasza:
Hát én nem vagyok, és nem leszek. ;)
27/53 anonim válasza:
Igen,talán örülnek is neki a szüleid...
28/53 anonim válasza:
hát a szüleit sem nagyon érdekelheti ez a dolog...
30/53 anonim válasza:
Na kapaszkodj! 17 éves fiú létemre havonta egyszer mehetek bulizni és 11re otthon kell lennem különben a következő hónap kimarad!!És csodával határos módon túlélem pedig mondom 17/FIÚ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!