Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini csajok! Volt már olyan hogy a szüleitek nem engedték meg hogy sexeljetek a barátotokkal, és titokban csináltátok? Pasik is írhatnak ha az ő barátnőjükkel volt ez!
nekem nem volt ilyen
nekem már 14 éves koromban megengedték, de pár hónap után amikor anyám is elhitte h ő a nagy ő :D
de lehet azért nem engedik mert a pasi 24, valószínű nekem se engedték volna
Hát már nem azért, ha nekem lenne egy 16 éves lányom, és egy 24 éves húzogatná, lehet, hogy elrendezném a delikvens arcát. Maga a szex-szel (és nem sex -,-') nincs baj, csak, hogy ő már önálló ember, és elég szegénységi bizonyítvány neki, hogy nem tud magának, csak tini csajokat szerezni. Hadd ne magyarázzam el, hogy az ilyenekről mi a véleményem.
Bocs a tömör őszinteségért, azért Boldog Karácsonyt!
Legalább védekeztek? Hogyan?..
Egyébként nekem nem volt ilyen. Anyám sosem tiltotta, mert tudta, hogy ez olyan dolog, amit nem lehet tiltani. Ha akarom, úgy is csinálom.
Köszi a válaszokat! Nektek is Boldog Karácsonyt! :)
Persze, hogy védekezünk, és tudom, hogy nagy a korkülönbség, de manapság már a lányok az idősebb pasikra buknak! (Én ezt vettem észre a környezetemből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!