Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tini csajok! Volt már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini csajok! Volt már olyan hogy a szüleitek nem engedték meg hogy sexeljetek a barátotokkal, és titokban csináltátok? Pasik is írhatnak ha az ő barátnőjükkel volt ez!

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 21:07
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
...mert nekem volt, és titokban csináljuk a mai napig is! 16L a barátom 24F
2010. dec. 24. 21:08
 2/18 A kérdező kommentje:
Sőt a szüleim azt hiszik, hogy már szakítottam, azzal a férfival, és hogy most nem járok senkivel! :S
2010. dec. 24. 21:09
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

nekem nem volt ilyen

nekem már 14 éves koromban megengedték, de pár hónap után amikor anyám is elhitte h ő a nagy ő :D

de lehet azért nem engedik mert a pasi 24, valószínű nekem se engedték volna

2010. dec. 24. 21:13
 4/18 Futurare ***** válasza:
65%
Azt a mindenit... van korkülönbség! XXD
2010. dec. 24. 21:14
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

Hát már nem azért, ha nekem lenne egy 16 éves lányom, és egy 24 éves húzogatná, lehet, hogy elrendezném a delikvens arcát. Maga a szex-szel (és nem sex -,-') nincs baj, csak, hogy ő már önálló ember, és elég szegénységi bizonyítvány neki, hogy nem tud magának, csak tini csajokat szerezni. Hadd ne magyarázzam el, hogy az ilyenekről mi a véleményem.

Bocs a tömör őszinteségért, azért Boldog Karácsonyt!

2010. dec. 24. 21:15
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
És ilyenkor milyen sztorikat találsz ki, mégis? Hogy hova mész? És szüleid benyelik?
2010. dec. 24. 21:17
 7/18 Futurare ***** válasza:
49%
a szülők benyelik, mint ők is.... elég szégyen.
2010. dec. 24. 21:19
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Legalább védekeztek? Hogyan?..

Egyébként nekem nem volt ilyen. Anyám sosem tiltotta, mert tudta, hogy ez olyan dolog, amit nem lehet tiltani. Ha akarom, úgy is csinálom.

2010. dec. 24. 21:20
 9/18 Futurare ***** válasza:
89%
Előzőnek igaza van. Ha már van, akkor legyen biztonságos.
2010. dec. 24. 21:28
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nektek is Boldog Karácsonyt! :)

Persze, hogy védekezünk, és tudom, hogy nagy a korkülönbség, de manapság már a lányok az idősebb pasikra buknak! (Én ezt vettem észre a környezetemből)

2010. dec. 25. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!