Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan viselitek el, ha egy szebb/népszerűbb lány hajt, flörtöl a barátotokkal? És ha ő ezt még pozitívan is fogadja, mert hízelgő a számára?
Én megírnám a lánynak levélben, hogy sürgősen szálljon le róla. Természetesen nagyon kifinomultan, szofisztikáltan, hogyha megmutatná a párodnak, hogy lám, mekkora proli némber vagy, ne neki legyen igaza:D
Lehet hogy "alfanőstényes" viselkedés, de a volt nőitől nem tűröm a flörtöt, volt esélye, elrontotta, innentől le lehet róla szállni. Fontos, hogy tudja az ex, hogy képben vagy, ne hagyd hogy hülyének nézzen! A pároddal pedig közöld, hogy jópofizhat a pincérlánnyal, újságárussal, stb. de az exe képei kommentelgetése nagyon sértő és bántó rád nézve.
20/L
Az én barátomra is másznak csajok, de hát ő engem szeret, így hozta sors. Szóval nem aggódok.
Egyáltalán minek kezdtél olyannal ,aki az exét lesegeti?
Ülj le a barátoddal és beszéld meg vele. Téged választod, téged szeressen. Ennyi.
Nem tudom, ha nekem a bnőm ezért levelet írna, azonnal kiraknám... az tuti. ez a bizalom teljes hiánya. Mindenki szereti, ha hízelegnek neki, pasik is, csajok is. Aki nem tudja ezt elviselni, az ne lépjen fel közösségi oldalakra (bár élőben is ugyan úgy lehet flörtölni). Az meg, hogy a te büszkeséged bántja, hogy egy nálad jobb csaj beszélget a pasiddal, ezt beteges féltékenységnek hívják, és hosszú távon ezért fog majd otthagyni a pasid. Ezen azért gondolkodj el. Ha szeret a pasid akkor tökmindegy hogy nézel ki, tökmindegy mennyivel jobb csaj a másik, hogy miket írkál, a pasid NEM fog megcsalni. Ha meg megteszi, akkor eleve ennyit ér a kapcsolatotok. Ezért nem értem a féltékenységet, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen...
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!