Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOK VÁLASZT! Álmodtatok már a barátotokkal, vagy barátjelöltetekkel, azzal akibe zúgtatok, ill. /Barátnőtökkrl barátnőjelöltötökkel? Ha igen mit? Mert Nagyon érdekelne!
Álmodtam, de sosem akkor, mikor számítottam rá.
Viszont a te esetedben ez álom is fog maradni, mert most túl fiatal vagy egy 21 éveshez. Felejtsd el!
Én nem egyszer álmodtam a gyerekkori szerelmememmel:
-1.álmom:buszmegben voltam a nővéremmel és amikor odajött hozzánk,elöször a nővéremnek 2 arcpuszit adott,engem meg megcsókólt(viszketett is a szám közben)és azután volt valami kék v. piros autója,parkolni próbált vele egy focipályaszerű helyen és mögötte volt tó.Annyira próbált vele parkolni,hogy a vízbe ment és lesüllyedt vele.Aztán mondott valamit,de nem emlékszem,hogy mit.És ennyi volt.
2.álom:Esett a hó az utcában,de más utcából osztogattak valami cukorkákat és az unokaöcsém annyira kiakart menni hozzájuk,hogy kiszaladt és valaki dobott neki egy cukrot.közben próbálgattam olyan ruhákat,amiket nézegettem,de kicsik voltak rám,aztán kint az ablakon megláttam T.A.Z. nevű szerelmemet valakivel beszélgetni.Én gyorsan kiszaladtam és nem volt sehol senki.Üres volt az utca és sütött a nap.
20/L.
Érdekes álmok,de sokszor gondoltam rá és gondolok is rá.
rendszeresen!
nekem az álmaim nagyon ki vannak élezve ilyen téren
a lány, aki most tetszik, nagyon gyakran álmaim szereplője, amint éppen a csillagokat bámuljuk, vagy csak kéz a kézben fekszünk
még nem nagyon ismerem, ezért lehet, hogy álmomban nem szoktunk beszélgetni
Az én esetem egy kicsit más.
Nekem épp az álmom mutatott rá arra,hogy tetszik nekem egy illető.Soha nem gondoltam rá úgy,mint partnerre,szóval nem érettem először,hogy az álmaim miért ennyire szexuális töltetűek. :)
Aztán reggel,mikor felébredtem,elmosolyodtam,és gondolkozni kezdtem,és bizony rádöbbentem,hogy a szívem próbált üzenni valamit.Rögtön felismertem,és megértettem egy csomó tettemet vele kapcsolatban,amire nem figyeltem fel.Aztán kezdeményeztem is a pasinál,azóta is együtt vagyunk.Imádom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!