Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 évesen este meddig engedtek...

15 évesen este meddig engedtek el a szüleitek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és idegesít hogy este nem nagyon engednek sehova.Mit tegyek? Titeket ennyi idősen elengedtek?
2012. jan. 13. 15:31
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
39-es: Azt kell mondjam, hogy amatőr voltál:D Persze nem dicsőség átverni a szülőket, de ilyenre mindig figyeltem. Mindent úgy hagytam, ahogy volt:D
2012. jan. 19. 19:37
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

16/l éves vagyok 3 hónap és 17/l

apum sokkal engedékenyebb, mint anyum, de még így is egy héten egyszer mehetek el barátnőzni beszélgetni hülyéskedni de este 10-re haza kell érnem és ha 10 után két perccel később érek haza egy órán keresztül magyarázzák hogy mi a jó és a mi a rossz. 7köznap suli időbe nem mehetek sehova suli után egyből haza és tanulni.

nyáron egy héten 2-er mehetek be városba akkor az utolsó trolival kötelező haza jönnöm ami 23órakor van. Bulizni csak akkor engednek ha előtte egy héttel bejelentem és ha nővérem elkísér és eljön elém bár ez nekünk annyiból könnyű hogy együtt járunk bulizni, ezt apum engedi így anyumnál kijárási tilalom lenne kilépnék az utcára és fejbe lőne. anyum szigorú, de apunak szerintem jók az elvárásai. így fogom nevelni a gyerekemet ahogy apum bár 16 éves lesz a gyerekem engedékenyebb leszek mint apum most velem, de egyébként nővérem is ugyanígy volt elengedve, de talán ő még szigorúbb neveltetésbe lett részese. őt 18 éves koráig buliba nem engedték és suli időbe este 9-re haza kellett érnie nyáron pedig 10-re. de mondjuk egyik barátnőmnek minden megvan engedve bulizik iszik cigizik pasijánál alszik mindennap és az anyjával úgy beszél mint a rongy mint pl "kussolj már takarodj innen lefosl@k te kurv@" meg ilyenek. másik barátnőm meg már a barátjánál lakik és mind2-en 16 évesek apuméknak ezeket elmondom és ki vannak akadva és örülnek hogy normális csajszikat faragtak belőlünk

2012. jan. 19. 21:45
 43/53 anonim válasza:
én 14 éves vagyok és nyáron fél 9-ig engednek el télen amikor hamarabb sötét van akkor 7-ig..de benne megbíznak és mindig otthon vagyok időre és olyan okkal megyek el olyan barátokkal akik megbízhatók sztem ez is számít hogy mennyire bíznak meg benned és hogy milyen társasággal vagy
2012. febr. 1. 16:59
 44/53 anonim válasza:
Még csak 14 vagyok (fiú), NEM OLYAN VAGYOK, mint a többiek, hogy én most "menő vagyok", hogy hajnalig járom az utcákat, de volt az osztálytársamnak bulija, onnan éjfél után értem haza biciklivel. (kb. 1 kilométer) Amúgy általában csak sötétedésig lehetek, vagy még + 1 órát, de nem szoktak kiabálni a szüleim, csak kikérdeznek, hogy hol voltam?
2012. febr. 11. 16:05
 45/53 anonim ***** válasza:

Télen nekem különórám is van,és akkor 6-negyed 7-re érek haza,amúgy meg télen 6-ig.Nyáron strandról álltalában felérek 7-8 között,de nyáron 10-ig is elengednek(Bulizni 1x voltam eddig nyár végén,akkor 11-ig voltam,de idén nyáron már megyek :D )

14/L

2012. márc. 9. 17:04
 46/53 anonim ***** válasza:
Most nézem hogy rohadtul le lettem szavazva O_o Most kinek böki a csőrét hogy én is leírom a saját időkorlátomat? =/
2012. márc. 9. 23:25
 47/53 anonim ***** válasza:
én 15 vagyok, és a hangulatuktól függ, de volt már h éjjel 3kor értem haza, volt hogy azt mondták 7ig érjek vissza. Meg suliidőben is elengednek, viszont olyankor én általában 7 körül szeretek hazaérni mert nem akarok éjszakázni :P
2012. márc. 10. 12:19
 48/53 v123456 válasza:
100%
HUHA ! Milyen szigorú szülők/fiatal felnőttek vannak itt . Engem eddig legkésőbb éjszaka 2-ig engedtek el , de végig tudták hol vagyok, kikkel és ők vittek, hoztak haza. Nem tudom mi értelme megtiltani, előttem a példa: több barátnőm is úgy jár el éjszaka ottholról , hogy a szülei nem is tudják . Anyának is el szoktam mondani az ilyesmit, és ő nem ért azzal eggyet, hogy a szülő ne tudja hol a gyereke és ezért megmondta, nekem hogy elenged csak tudja hol vagyok és mivel jövök haza . :) 14l
2012. máj. 16. 17:06
 49/53 anonim ***** válasza:
Az én szüleim nem nagyon szeretik ha sötétedés után jövök haza,legtöbbször azt mondják,hogy 8-9-re legyek otthon(mert nyáron akkor még nincs olyan sötét,télen meg nem nagyon szoktam menni sehova),de ha később jövök akkor se kapok nagy büntetést, max egy kis leszidást 16/F
2012. jún. 22. 11:12
 50/53 anonim válasza:

Buliba még nem voltam:) De csak így barátokkal általában 10-11re kell itthon lennem.

15/L

2014. dec. 31. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!