Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.
Na miújság ? Hogy vagytok ?
Anyádékkal mi van ?
:)
köszi jól vagyunk, szépen növöget. Etetem, itatom pelenkázom, anyukámmal pedig nem foglalkozom. Minden tini ezt mondja tudom, de én komolyan is gondolom hogyha egyszer gyerekem lesz mindent másképp fogok csinálni :D
Látom megszeretted a babát de beszarok milyen rendes lány vagy én már sikitva kifutottam volna világbol:D
Kiváncsi lennék a szüleid arcára mikor elolvassák ezt a kérdést=/
15F
jajj köszönöm, nagyon kedves vagy :)
minden jó, szépen növöget, bár lehet hogy a hallásával van egy pici baj, hétvégén megyünk kivizsgálásra, remélem nem komoly.
Hát, anyámnak van jobb dolga mint foglalkozni vele, (idézem:a gyerek majd akkor lesz gyerek nekem ha szobatiszta, meg lehet vele játszani -.-) de nem is baj, jobb neki így :/
(ja, és most hogy barátom is van :D elég rossz, hogy nem tudok sokáig maradni,mert este fürdetés van fix időben, de azt mondta hogy majd ha bemutattam a szüleimnek szívesen átjön hozzánk neki is van egy kishuga, szereti a babákat :))
Jajj de jó :)
Örülök nektek :)
Holnap megmutatom a kérdést anyunak, kiváncsi vagyok mit mondd rá.
Már hallom magamba hogy szidja hogy "minek ilyennek gyerek"
Nagyon sajnállak, amúgy hogy boldogultok? Mert már eltelt 10 nap mióta írtál :)
kedves vagy, köszönöm, jól megvagyunk, szépen növöget, bár én már elég nehezen bírom, nem tudom kialudni magam rendesen :/ és ha le is fekszem, mindig teljesen éber álomban alszom, mert annyira izgulok hogy mi van ha valami baj van és én nem hallom meg? :) anyukám továbbra is teljesen gyereknevelésre alkalmatlan :D itthon dolgozik, ami abból áll hogy lefekteti a gyereket, aztán becsukja az ajtót és nem foglalkozik vele, mert ő most dolgozik.
de mostmár minden rendben szerencsére :)
9:53
Nem vetted eddig észre hogy senki nem mondja hogy kamu?? Miért lenne?? Ennyire hihetetlen hogy vannak ilyen szülők??Azért mert a te szüleid (az enyém is) jók attól még másnak lehet rossz az anyukája+ az apukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!