Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy 15 évesen be...

Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.

Figyelt kérdés
Miért vállaltak még egy gyereket a szüleim ha nincs elég hely, nem is értem. Anyukám válasza a problémára: Mibe fog téged zavarni az a szerencsétlen kis baba ? Mit tegyek? Nem fogom kibírni hogy éjjel nappal egy kislány fog mellettem bömbölni, anyukám bejár éjszaka szoptatni stb. Ketten egy 12 nm2-s szobában? 15/L
2010. dec. 22. 15:51
 71/101 anonim ***** válasza:

Na miújság ? Hogy vagytok ?

Anyádékkal mi van ?

2011. jan. 2. 21:05
 72/101 A kérdező kommentje:

:)

köszi jól vagyunk, szépen növöget. Etetem, itatom pelenkázom, anyukámmal pedig nem foglalkozom. Minden tini ezt mondja tudom, de én komolyan is gondolom hogyha egyszer gyerekem lesz mindent másképp fogok csinálni :D

2011. jan. 3. 19:05
 73/101 anonim ***** válasza:
100%

Látom megszeretted a babát de beszarok milyen rendes lány vagy én már sikitva kifutottam volna világbol:D

Kiváncsi lennék a szüleid arcára mikor elolvassák ezt a kérdést=/

15F

2011. jan. 6. 15:11
 74/101 anonim ***** válasza:
Na, mi újság ? Hogy boldogultok ? Jól vagytok ?
2011. jan. 19. 19:01
 75/101 A kérdező kommentje:

jajj köszönöm, nagyon kedves vagy :)

minden jó, szépen növöget, bár lehet hogy a hallásával van egy pici baj, hétvégén megyünk kivizsgálásra, remélem nem komoly.

Hát, anyámnak van jobb dolga mint foglalkozni vele, (idézem:a gyerek majd akkor lesz gyerek nekem ha szobatiszta, meg lehet vele játszani -.-) de nem is baj, jobb neki így :/

(ja, és most hogy barátom is van :D elég rossz, hogy nem tudok sokáig maradni,mert este fürdetés van fix időben, de azt mondta hogy majd ha bemutattam a szüleimnek szívesen átjön hozzánk neki is van egy kishuga, szereti a babákat :))

2011. jan. 19. 19:11
 76/101 anonim ***** válasza:

Jajj de jó :)

Örülök nektek :)

2011. jan. 19. 19:33
 77/101 anonim ***** válasza:

Holnap megmutatom a kérdést anyunak, kiváncsi vagyok mit mondd rá.

Már hallom magamba hogy szidja hogy "minek ilyennek gyerek"

Nagyon sajnállak, amúgy hogy boldogultok? Mert már eltelt 10 nap mióta írtál :)

2011. jan. 28. 22:52
 78/101 A kérdező kommentje:

kedves vagy, köszönöm, jól megvagyunk, szépen növöget, bár én már elég nehezen bírom, nem tudom kialudni magam rendesen :/ és ha le is fekszem, mindig teljesen éber álomban alszom, mert annyira izgulok hogy mi van ha valami baj van és én nem hallom meg? :) anyukám továbbra is teljesen gyereknevelésre alkalmatlan :D itthon dolgozik, ami abból áll hogy lefekteti a gyereket, aztán becsukja az ajtót és nem foglalkozik vele, mert ő most dolgozik.

de mostmár minden rendben szerencsére :)

2011. jan. 28. 23:14
 79/101 anonim ***** válasza:
82%
Ne haragudj, de nekem ez az egész olyan kamuszagú. Nem hiszem el, hogy van olyan nő, aki már felnevelt egy gyereket valahogy, majd vállalt még egyet, és ennyire nem munkálkodik benne semmiféle anyai ösztön. Ha mégsem az, akkor nagyon büszke lehetsz magadra, hogy ilyen jó gondját viseled a kistestvérednek, és biztosan nagyon fog szeretni majd, ha felnő. Csak soha ne dörgöld az orra alá:)
2011. jan. 29. 09:53
 80/101 anonim ***** válasza:
25%

9:53

Nem vetted eddig észre hogy senki nem mondja hogy kamu?? Miért lenne?? Ennyire hihetetlen hogy vannak ilyen szülők??Azért mert a te szüleid (az enyém is) jók attól még másnak lehet rossz az anyukája+ az apukája.

2011. jan. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!