Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.
Én 6 éves voltam, mikor az öcsém született, és vele, meg a húgommal, aki akkor 2 éves volt, voltam egy szobában (már iskolába jártam). Időnként felébredtem arra, hogy Anyukám bejött szoptatni, de igazából nem zavart. Sőt, az éjszaka közepén tök jókat beszélgettünk.
Szerintem egyezz meg velük, hogy próbáljátok ki egy hétig, vagy kettőig. Annyit te is kibírsz, és ha tényleg annyira zavaró lesz, akkor bizonyítani tudod, hogy miatta nem tudsz aludni, és megkérheted őket, hogy találjanak ki valami mást.
18/L
Nekem 15 évesen az újszülött unokaöcsémmel kellett egy szobában élnem, mert mikor született egy hónapra hosszájuk kellett költöznöm, h segítsek a baba körül, mert keresztanyum fáradt a szülés miatt...ez nyáron volt...namost...egy hónapon keresztül a szoptatáson és a fürdetésen kívül MINDENT én csináltam, éjszaka én keltem hozzá, tápszert csináltam(este nem kelt fel keresztanyum, mert ő fáradt ilyenekhez)megetettem, büfi, pelenka, altatás...nappal nem csinálhatta semmit, mert ne zavarjam a babát, tévét csak úgy lehetett bekapcsolni a MÁSIK szobában, h alig lehetett hallani, csak nézni...telefont le kellett némítani, nem mehettem sehova, csak otthon, "mert a baba..." Nagyon szerettem, és most is imádom unokaöcsém, de nem az én dolgom lett volna, hogy gondozzam.főleg nem 15 évesen...
Így az a véleményem, h amíg időd van gyözd meg a szüleidet, h a lehető legrosszabbat tervezik...mert mire a jegyeid leromlanak, és idegroncs leszel, már késő.
Ráadásul a jegyeidért Téged csesznének le...
Ha nagyon nem hat a dolog, legyél bunkó, és tegyél úgy, mintha a tesó semmiben sem gátolna, hívd át a haverokat, hallgass zenét, vegyél jó hangos ébresztőórát, ami nagy zajt csap...stb
Elég drasztikus, és valszeg Te leszel a közellenség egy darabig, de rá fognak jönni, h a 15 év túl nagy korkülönbség köztetek.
Írd össze, h miben gátolna a pici, és a szüleiddel beszéljétek meg. ha mást nem annyit harcolj ki, h amíg nagyon pici, ne kelljen veled lennie.ettől függetlenül nappal foglalkozz vele sokat, h lássák a szüleid, h szereted.
Hát ez durva. (3 gyerekem van,30 vagyok.) Szép kis szüleid vannak, ne haragudj! Mi lesz a tanulásoddal, magánéleteddel? Eszembe nem jutna ilyet csinálni. Te jó ég!
Már leírták előttem amit gondolok, csak azért írok, tudd, hogy nem vagy önző egyáltalán. Próbálj meg tenni valamit! Remélem sikerül! Majd írd meg légy szíves, mire jutottatok! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!