Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy 15 évesen be...

Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.

Figyelt kérdés
Miért vállaltak még egy gyereket a szüleim ha nincs elég hely, nem is értem. Anyukám válasza a problémára: Mibe fog téged zavarni az a szerencsétlen kis baba ? Mit tegyek? Nem fogom kibírni hogy éjjel nappal egy kislány fog mellettem bömbölni, anyukám bejár éjszaka szoptatni stb. Ketten egy 12 nm2-s szobában? 15/L
2010. dec. 22. 15:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 A kérdező kommentje:

Kaptam járógipszet, már majdnem minden megy egyedül is :) anyám pedig szerencsére nincs itthon most egy hétig, elment síelni...

jól megvagyunk, barátom is sokat segít ♥:)

2011. febr. 12. 17:44
 92/101 anonim ***** válasza:
100%

Anyád elment síelni és otthagyott téged egy pár hós babával?

Komolyan mondom, ha nem szeretnéd annyira azt a gyereket, már rég bejelentést kellett volna tenni a családvédelemnél...eszem megáll...

2011. febr. 12. 19:32
 93/101 anonim ***** válasza:
100%
Uram Atyám!! Ne haragudj,de szerintem anyukád nem normális! :( Sajnállak!
2011. febr. 12. 19:38
 94/101 A kérdező kommentje:

A gyereket nem tudta vinni mert akkor nem tudott volna síelni :/

szerencsére már megy minden egyedül is, csak amióta anyám elment nagyon nyűgös, azért mégiscsak aza nyja, lehet h észrevette hogy valami nincs rendben, és hiányzik neki. Bár az a napi max 20 perc amit eddig 'vele' töltött... (azaz beültette a kocsiba, be sem kötötte, hihetetlen, és elment a barinőivel kávézni, a gyereket betolja a sarokba, ők meg cigiznek, sztorizgatnak...)

Meg szerencsére már nagyon beállt napirend van, 8kor lefektetem mert akkor nyugodtan tudok tanulni, szerencsére gyorsan elalszik, csak korán fent van, és etetni kell, de van olyan hogyha 5 körül megetetem, akkor még visszafekszem egy kicsit, és akkor ki tudom pihenni magam rendesen. :)

2011. febr. 12. 20:12
 95/101 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom elképzelni, hogy tudod ezt minde megcsinálni :(

Szörnyű anyád van.

Szerintem azért pakolta be a szobádba, mert titkon számított erre. Hogy eláátod helyette...

És mi van az anyai ösztönnel ?

2011. febr. 12. 20:16
 96/101 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen le a kalappal előtted!!Én biztos,hogy nem tudnám ezt végigcsinálni.Anyukád meg..pff...bocsánat,de azt kell mondanom hogy...nincs rá szó!!:(Annyira sajnállak esküszöm csodállak hogy "felnőttél"!!De hidd el hogy az a kislány jobban szeret(ni fog) téged,mint bárki mást!!:)
2011. febr. 13. 10:48
 97/101 A kérdező kommentje:

:)

köszönöm

felnőttem :/ hát igen, buliknak annyi, de talán ne is baj :) és ha anyukám beleegyezik, talán ha 18 leszek (ágóca 3)

megkapom nagymamám üresen álló lakását, és odaköltözünk ! párt biztos nehezebb lesz így találni, de aki nem fogadja el őt, annak én se kelljek :)

per pillanat a legnagyobb problémám az osztálykirándulás :/ tanulmányi kirándulás is egyben, és fogalmam sincs hova vigyem, itthon nem akarom hagyni, szerintem anyám hagyná éhenhalni, mert még nem száradt meg a körömlakkja-.-

Apukámra bízom talán,é s írok neki egy hosszúhosszú listát mikor etesse, mivel, fürdetés, lefekvés, stb ...

2011. febr. 13. 12:12
 98/101 anonim ***** válasza:
Olvastasd el a kérdésedet anyuddal! Ha meglátja a sok - választ, akkor változik a véleménye - remélem!
2012. jan. 2. 16:51
 99/101 anonim ***** válasza:

Utolsó !

Már egy évee vele van a gyerek, nem zavar ?:D

2012. jan. 2. 17:05
 100/101 anonim ***** válasza:

Na hello!

Mi a helyzet veletek?:)

2012. júl. 14. 17:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!