Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.
Figyelt kérdés
Miért vállaltak még egy gyereket a szüleim ha nincs elég hely, nem is értem. Anyukám válasza a problémára: Mibe fog téged zavarni az a szerencsétlen kis baba ? Mit tegyek? Nem fogom kibírni hogy éjjel nappal egy kislány fog mellettem bömbölni, anyukám bejár éjszaka szoptatni stb. Ketten egy 12 nm2-s szobában? 15/L2010. dec. 22. 15:51
101/101 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy hogy vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!