Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.
Hat ez igy gaz valoban.Miert nem anyudek szobajaban lesz?
Felelotlennek tartom a szuleidet,maganak szulte a gyereket nem neked.
27/L (11hos a babam)
LEhet, hogy most gonosz leszek, de mielőtt be akarnák rakni a szobámba azt a gyereket, ajtómat bezárnám kulccsal és akkor is, amikor elmegyek otthonról.
Hát azért nehogymár...
MOndd meg nekik, hogy nem vagy hajlandó eltűrni a szobádban ( én sem tűrném).
Mondd meg a szüleidnek,hogy te mit gondolsz erről és hogy ezt nem akarod.Egyébként én is megőrülnék,ha egy kisgyereket tennének az én szobámba,mert én úgy tudom,hogy azok 3 óránként esznek és sírnak(elég hangosan).
14/l
Nem értem a problémádat. A testvéred lesz, nem minden baba bömböl. Engem nem zavart volna annyi idősen, csak lett volna egy kistesóm. Ezek szerint te egyáltalán nem várod a hugit? Na ez a gáz, nem pedig, hogy be akarják rakni a szobádba.
26/N aki egy 6 hós gyerkőc anyukája
Elég nehéz helyzet. De miért nem az Ő szobájukba lesz? Az előzőnek igaza van. Ha ők elveszik a te élettered, akkor vedd el az övükét =) Vagy most hogy szünet van, minden éjjel 2x menj át anyukádék szobájába és sikíts eget aztán menj vissza aludni :D Aztán mondd hogy ezt nem vagy köteles elviselni, nem a te gyereked, és nem szeretnéd ezt hallgatni. De mindenek előtt beszélj velük, hogy ez nem jó, és ha nem hajlandóak megváltoztatni, akkor ez meg ez lesz.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!