Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy 15 évesen be...

Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.

Figyelt kérdés
Miért vállaltak még egy gyereket a szüleim ha nincs elég hely, nem is értem. Anyukám válasza a problémára: Mibe fog téged zavarni az a szerencsétlen kis baba ? Mit tegyek? Nem fogom kibírni hogy éjjel nappal egy kislány fog mellettem bömbölni, anyukám bejár éjszaka szoptatni stb. Ketten egy 12 nm2-s szobában? 15/L
2010. dec. 22. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/101 anonim ***** válasza:
94%

Hat ez igy gaz valoban.Miert nem anyudek szobajaban lesz?

Felelotlennek tartom a szuleidet,maganak szulte a gyereket nem neked.

27/L (11hos a babam)

2010. dec. 22. 16:00
 2/101 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább a szülők szobájába tenném a picit, az lenne a logikus...
2010. dec. 22. 16:04
 3/101 anonim ***** válasza:
100%

LEhet, hogy most gonosz leszek, de mielőtt be akarnák rakni a szobámba azt a gyereket, ajtómat bezárnám kulccsal és akkor is, amikor elmegyek otthonról.

Hát azért nehogymár...

MOndd meg nekik, hogy nem vagy hajlandó eltűrni a szobádban ( én sem tűrném).

2010. dec. 22. 17:26
 4/101 anonim ***** válasza:
91%

Mondd meg a szüleidnek,hogy te mit gondolsz erről és hogy ezt nem akarod.Egyébként én is megőrülnék,ha egy kisgyereket tennének az én szobámba,mert én úgy tudom,hogy azok 3 óránként esznek és sírnak(elég hangosan).

14/l

2010. dec. 22. 18:10
 5/101 anonim ***** válasza:
4%

Nem értem a problémádat. A testvéred lesz, nem minden baba bömböl. Engem nem zavart volna annyi idősen, csak lett volna egy kistesóm. Ezek szerint te egyáltalán nem várod a hugit? Na ez a gáz, nem pedig, hogy be akarják rakni a szobádba.

26/N aki egy 6 hós gyerkőc anyukája

2010. dec. 22. 18:11
 6/101 anonim ***** válasza:
94%
Hát nemtudom. 15 évesen én nagyon szerettem volna kistesót. De az, hogy az én szobámban legyen? Kizárt. Szerintem az nem normális. Attól még lehet várni a kistesót, meg szeretni is, hogy az ember nem akar együtt "élni" Vele. Minek az egész családnak ébredni, ha sír a pici? Az anyukának úgyis kelni kell, hát tegye maga mellé, minek egy 15 éves kamaszt is kelteni, aki sulizik, meg élné a kis kamasz életét....? 12/N, 9 hónapos kislány anyukája
2010. dec. 22. 18:18
 7/101 anonim ***** válasza:
*21/N
2010. dec. 22. 18:18
 8/101 anonim ***** válasza:
5%
Kicsit önző vagy nem gondolod?
2010. dec. 22. 18:19
 9/101 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem normális, beszélj a szüleiddel. Tudom én, hogy nem a babával van gondod, de hogy a te nyugalmad legyen ezért feláldozva az nem oké. Győzd meg őket észérvekkel pl.: hogyan fogod te kipihenni magadat és reggel felkelni iskolába menni, hogyan fogsz tanulni és hát társasági élet stb. Őszintén nem nagyon értem a szüleidet, hogy miért a kamasz lányukhoz akarják betenni az újszülöttjüket, még ha menne is a dolog maximum 1-2 évig lehetne veled egy szobában utána elég fura lenne neked is, neki is, elvégre tényleg nem neked kellene nevelgetni, persze azért besegíthetsz, ha van kedved, de ezt se érezd kötelezőnek, mert valóban nem te vállaltad a babát. Végezetül ne aggódj, mert ha nem sikerül meggyőznöd őket akkor is anyukád előbb vagy utóbb át fogja vinni magukhoz a babát, mert fárasztó lesz neki az éjszakai etetésekkor való ide-oda rohangálás. Továbbá ajánlom, hogy ha nem tudsz majd tanulni, pihenni haverozni a te szobádban, akkor menj az övékbe, vagy foglald el a nappalit, konyhát stb. és ebből rá fognak jönni, hogy ez nem jó megoldás :)
2010. dec. 22. 18:26
 10/101 anonim ***** válasza:
92%

Elég nehéz helyzet. De miért nem az Ő szobájukba lesz? Az előzőnek igaza van. Ha ők elveszik a te élettered, akkor vedd el az övükét =) Vagy most hogy szünet van, minden éjjel 2x menj át anyukádék szobájába és sikíts eget aztán menj vissza aludni :D Aztán mondd hogy ezt nem vagy köteles elviselni, nem a te gyereked, és nem szeretnéd ezt hallgatni. De mindenek előtt beszélj velük, hogy ez nem jó, és ha nem hajlandóak megváltoztatni, akkor ez meg ez lesz.

16/L

2010. dec. 22. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!