Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy 15 évesen be...

Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.

Figyelt kérdés
Miért vállaltak még egy gyereket a szüleim ha nincs elég hely, nem is értem. Anyukám válasza a problémára: Mibe fog téged zavarni az a szerencsétlen kis baba ? Mit tegyek? Nem fogom kibírni hogy éjjel nappal egy kislány fog mellettem bömbölni, anyukám bejár éjszaka szoptatni stb. Ketten egy 12 nm2-s szobában? 15/L
2010. dec. 22. 15:51
 51/101 anonim ***** válasza:

Nem igazán szeretem a gyerekeket, de szegény Ágócát megsajnáltam és csak csóválni tudom a fejem.

Mi az, hogy feléje sem néz ?? Hát ha nekem lenne egy gyerekem, aki ráadásul TEGNAP született ( mondjuk ez lényegtelen), de szinte minden pillanatban ott lennék vele és nem a 15 éves nagylányomra bíznám...

Látta anyukád a kommenteket ?

Apukád sem foglalkozik vele ?

2010. dec. 25. 20:37
 52/101 anonim ***** válasza:
retard family.te vagy a kivétel
2010. dec. 25. 20:39
 53/101 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Ezzel nem azt a akartam mondnai, hogy feléje sem nézz- ez szerencsére nem áll fent, mert úgy látom, hogy szereted :-)- de alapvetően egy szülőnek a dolga felnevelni a gyereket, foglalkozni vele, azért az a neve, hogy SZÜLŐ.

2010. dec. 25. 20:39
 54/101 anonim ***** válasza:
Az anyukád egy házi sárkány!
2010. dec. 25. 20:51
 55/101 anonim ***** válasza:
20:51: póráz nélkül
2010. dec. 25. 21:06
 56/101 anonim ***** válasza:
Szia, már válaszoltam a kérdésedre egyszer, de ez már nekem több a sok(k)nál. Nem tudom elhinni, hogy vannak ilyen nők!!! Úgyis kinövi a kiságyat!!! Azt a mindenit, akkor ennyi erővel ruhája sincs??? Szegény kislány!!! Túl hamar beleszoksz az anyaszerepbe!! De hálás lesz neked az a kicsi, hidd el! Meghálál neked minden gondoskodást!!!
2010. dec. 25. 23:22
 57/101 anonim ***** válasza:
Amúgy lenne rá lehetőség h külön aludjon?Mármint van még 1 üres szobátok?
2010. dec. 26. 09:49
 58/101 anonim ***** válasza:
Ha igazán szereted, akkor megteszed! Hisz Ő fogja azt mondani, hogy SZERETLEK, nem más! Persze a szüleiden kívül! Legyél jó nővére a gyermeknek! Kellemes húgi várást! :)
2010. dec. 26. 10:54
 59/101 anonim ***** válasza:
figyu legyél kedves a hugoddal, és később is téged fog szeretni anyád meg le elsz sz*rva
2010. dec. 26. 16:47
 60/101 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

az elején valahogy utáltam ezt a kis disznócskát mert befurakodott az életembe, feltúrta a szobám, stb. De mostmár nagyon szeretem, és meg fogom védeni ezektől a szörnyetegektől... de nem látják hogy mennyire aranyos? Hogy képes anyukám a kertben üldögélni, miközben bent üvölt a gyerek??? Szinte szerencse hogy nincs több szoba ebben a házban, és van aki vigyázzon Rá :)

2010. dec. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!