Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy 15 évesen be...

Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.

Figyelt kérdés
Miért vállaltak még egy gyereket a szüleim ha nincs elég hely, nem is értem. Anyukám válasza a problémára: Mibe fog téged zavarni az a szerencsétlen kis baba ? Mit tegyek? Nem fogom kibírni hogy éjjel nappal egy kislány fog mellettem bömbölni, anyukám bejár éjszaka szoptatni stb. Ketten egy 12 nm2-s szobában? 15/L
2010. dec. 22. 15:51
 61/101 anonim ***** válasza:
hali mi az msn címed??? (beszélhetnénk)
2010. dec. 26. 17:19
 62/101 anonim ***** válasza:
50%
gyámügy.
2010. dec. 27. 12:56
 63/101 A kérdező kommentje:

áhh, jól elvagyunk 5 etetésből 3at én intézek, mert anyukám azt mondja hogy nehogymár a gyerek kösse le az egész szabadidejét -.-

de jó lesz ez így :)

csak az a baj hogyha elkezdődik a suli akkor a 2-i etetés kiesik,nemtudom milesz :/

majd megoldom, éjszaka is én etetek, de 1 órával előbb fekszem, és így nem vagyok álmos.

2010. dec. 27. 13:19
 64/101 anonim ***** válasza:

Megmutattam anyámnak a kérdést, ki van akadva ...

Akarta anyud a gyereket ? Amikor te kicsi voltál, akkor téged ki gondozott ?

2010. dec. 27. 14:46
 65/101 A kérdező kommentje:

hát,valahogy felnőttem :)

nemtudom, én is gondolkoztam ezen, hogy velem is így bánt? Hagyott bőgni, amikor látja hogy tiszta vörös a fejem, és talán valami bajom van? (mint ma reggel Ágócánál?)

2010. dec. 27. 16:15
 66/101 A kérdező kommentje:

Annyira édes hogy megzabálom :')

csak ezt az éjszakai etetést még szokni kell? Nektek hányszor szopizott a babátok ebben a korban egy nap? Nemtudom, akárhányszor eszik mindig másfél adagot, és úgy szívja a cumit mintha éhen akarna halni. Lehet hogy gyakrabban kéne etetnem?

2010. dec. 27. 19:58
 67/101 A kérdező kommentje:

Jaj, bocsi előzőnek: igen, akarták "próbálkoztak" vele jó sokáig, várták hogy megszülessen, stb

de szerintük ez a NORMÁLIS ,hogy nem kell elkényeztetni azt a gyereket, majd ha nagyon éhes lesz odadobjuk neki a cumit, reggel és este kicseréljük a pelust, és annyi. (Én cserélgetem titokban a pelust, mert szerintük PAZARLÁS annyit használni, ők csak reggel, és este cserélnék ki...)

2010. dec. 27. 22:09
 68/101 anonim ***** válasza:
100%

Jajj... édesistenem...

Szerintem jobban tennéd, ha feltennél egy újabb kérdést, hátha az idegen anyukák jobban értenek más gyerekéhez :(

Ez szörnyű... nem neked kéne gondoskodnod róla...

2010. dec. 28. 12:02
 69/101 A kérdező kommentje:
igen,már meg is kérdeztem, és szerintem beiktatok még egy etetést délelőttre.
2010. dec. 28. 12:44
 70/101 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj,de azt kell hogy mondjam ha tudnám hogy hol laksz már kihívtam volna a gyámügyet.ilyen szülőnek nem való gyerek
2010. dec. 28. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!