Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.
áhh, jól elvagyunk 5 etetésből 3at én intézek, mert anyukám azt mondja hogy nehogymár a gyerek kösse le az egész szabadidejét -.-
de jó lesz ez így :)
csak az a baj hogyha elkezdődik a suli akkor a 2-i etetés kiesik,nemtudom milesz :/
majd megoldom, éjszaka is én etetek, de 1 órával előbb fekszem, és így nem vagyok álmos.
Megmutattam anyámnak a kérdést, ki van akadva ...
Akarta anyud a gyereket ? Amikor te kicsi voltál, akkor téged ki gondozott ?
hát,valahogy felnőttem :)
nemtudom, én is gondolkoztam ezen, hogy velem is így bánt? Hagyott bőgni, amikor látja hogy tiszta vörös a fejem, és talán valami bajom van? (mint ma reggel Ágócánál?)
Annyira édes hogy megzabálom :')
csak ezt az éjszakai etetést még szokni kell? Nektek hányszor szopizott a babátok ebben a korban egy nap? Nemtudom, akárhányszor eszik mindig másfél adagot, és úgy szívja a cumit mintha éhen akarna halni. Lehet hogy gyakrabban kéne etetnem?
Jaj, bocsi előzőnek: igen, akarták "próbálkoztak" vele jó sokáig, várták hogy megszülessen, stb
de szerintük ez a NORMÁLIS ,hogy nem kell elkényeztetni azt a gyereket, majd ha nagyon éhes lesz odadobjuk neki a cumit, reggel és este kicseréljük a pelust, és annyi. (Én cserélgetem titokban a pelust, mert szerintük PAZARLÁS annyit használni, ők csak reggel, és este cserélnék ki...)
Jajj... édesistenem...
Szerintem jobban tennéd, ha feltennél egy újabb kérdést, hátha az idegen anyukák jobban értenek más gyerekéhez :(
Ez szörnyű... nem neked kéne gondoskodnod róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!