Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy 15 évesen be...

Normális hogy 15 évesen be akarnak rakni mellém egy újszülött babát? Most fog születni a húgom, és közös szobánk lesz. DE át hogy fogok pihenni? Tanulni? Barátokat hívni, gépezni. Ez egyszerűen nem normális.

Figyelt kérdés
Miért vállaltak még egy gyereket a szüleim ha nincs elég hely, nem is értem. Anyukám válasza a problémára: Mibe fog téged zavarni az a szerencsétlen kis baba ? Mit tegyek? Nem fogom kibírni hogy éjjel nappal egy kislány fog mellettem bömbölni, anyukám bejár éjszaka szoptatni stb. Ketten egy 12 nm2-s szobában? 15/L
2010. dec. 22. 15:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
Sok sikert a tesóhoz, jó kis karácsonyi ajándék. De tényleg mutatsd meg nekik ezeket.
2010. dec. 24. 20:30
 42/101 anonim ***** válasza:
mutizd meh neki a kommenteket :)
2010. dec. 25. 12:17
 43/101 anonim ***** válasza:

Jajj te, a szüleid nagyon nincsenek eszüknél, ha nem látják be, hogy maguknak szüli édesanyád a gyereket, nem a te nyakadra, és hogy egy kamaszlánynak magánéletre és privát szférára van szüksége! Nem egészséges, ha nincs olyan hely, ahol egyedül lehetsz, erre minden kamasznak szüksége van.

ÉS egy gyerek igen is rengeteg dologban zavarna, nem jöhetnének át a haverok, nem lehetne nemhogy késő estig de estig sem gépezni, tévézni, zenét hallgatni, TANULNI, olvasni, filmezni, egyáltalán ébren maradni, mert a kicsit zavarja a fény, a zaj... hogy lehetne úgy élni 15 évesen?

És őszintén, az, hogy édesanyádnak nem volt külön szobája, azért van, mert akkoriban sokaknak nem tellett rá, és fogamzásgátlásra sem, ezért voltak sokan testvérek, egy szobában...ma viszont ez nem így van, tehát lehetnének annyira kulturáltak, hogy ha egy 2 szobás lakásba gyermeket vállalnak, ne a másik gyereküket terheljék vele, hanem igenis VÁLLALJÁK érte a felelősséget és a vele járó fáradtságot! A szüleid szerintem felelőtlenek, és irántad egy kicsit nemtörődömök is! Önzőség, amit terveznek, mert csak a saját érdeküket nézik (hitvesi ágy duma...), azt nem, hogy ez milyen hatással lenne a gyerekük (gyerekeik) életére...

Egyébként próbálj meg pár napra a legjobb barátnődhöz, unokatesókhoz, vagy valakihez költözni! Ha nem megy, akkor én s az éjszaka üvöltözős ötletet javaslom, nagyon találó. Tudják már, mit kényszerítenek rád...

2010. dec. 25. 17:39
 44/101 A kérdező kommentje:

megszületett a baba nagyon aranyos :)

anyukámmal veszekedtem is egy sort, de még mindig azon az állásponton van hogy szerinte elkényeztetett kamasz vagyok, és semmi szükség mindenkinek saját lakosztályra ne finnyáskodjak már. Érveim nem győzik meg :/ Szerinte amúgy sem lenne szükség azokra a tevékenységeimre, amiket folytatnék ha nem lenne ott a kicsi, és nem zavarná. De nem is értem, nem szereti ezt a gyereket?? Tegnap este született, de azóta nem is látta, mert nem szoptathatja, ez egy másik ügy, de akkor is. Ha én gyereket szülnék egyfolytában vele szeretnék lenni. Ma reggel is én etettem meg, itt aludtam a kórházban. Pedig tervezték a gyereket, vágytak rá, most mi van??? "Nem kell egyfolytában azt a kicsit pesztrálni. Néha megeteted, tisztába teszed, az épp elég neki. Nem is tudom minek vettük meg azt a drága kiságyat úgyis kinövi a kis nyamvadt! 'Ezt mondtaaa!!!!

2010. dec. 25. 18:39
 45/101 anonim ***** válasza:
nyamvadt?:O:O Nanee...ez már sok.
2010. dec. 25. 19:37
 46/101 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én a helyedben fognám, átvinném a babát a szüleid szobájába, aztán jól magamra zárnám a szobám ajtaját. Ha meg nem zárható, hát eltorlaszolnám. Gondolkodjanak már el, hogy kinek kéne etetnie, babusgatnia és pelenkáznia a gyereket! Szerencséjük van, hogy ilyen rendes lányuk van, aki az igazságtalanságuk és az önzőségük ellenére még segít is nekik....
2010. dec. 25. 19:38
 47/101 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Mi a neve ? :)

Amúgy a szüleid nem nomrálisak, tényleg. Ha netalántán rád akarnák sózni TELJES mértékben a nevelését, akkor hagyd ott őket a francba.

Eszem megáll, lehet jobb lett volna, ha meg sem születik szegény.

2010. dec. 25. 20:04
 48/101 A kérdező kommentje:

Hát lehet hogy tényleg jobb lett volna neki , Ágota lett, de nekem csak Ágóca :D olyan aranyos <3

jobb is neki hogy vagyok mellette, szerintem anyámmal nem élne sokáig...rá se néz szegényre :(

2010. dec. 25. 20:12
 49/101 anonim ***** válasza:
És apukád?Vele mi a helyzet?Hogy viszonyul a babához?
2010. dec. 25. 20:30
 50/101 A kérdező kommentje:
Apukám... ős soha semmihez nem viszonul a saját véleménye alapján, mindig anyámat követi. Csak annyiszor néz a babára ahányszor anyukám, nem ér hozzá, vagy ilyesmi, mert a "végén még veszekedés lesz" -.-
2010. dec. 25. 20:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!