Fogszabályzásra lenne szüksége a fiamnak 10 éves, de ő nem akarja, nem együttműködő. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Mutass neki ilyen videókat.
Amúgy meg ha nem együttműködő, megmondhatod neki, hogy fogszabályzója lesz és pont.
Később hálás lesz érte.
Maximum elmondod neki, hogy ma már nem ciki, és hogy rohadt drága ez a buli, és ha most nem csináltatjátok meg, felnőtt korában a gatyája is rámegy, plusz mondjuk 2 év helyett hordhatja 6 évig.
10 évesen még nagyon le sem válthatta az összes fogát, addig meg nem csinálnak.
De ha még is és nem akatja elfogadnám, majd később megcsináltatjátok, ha akarja.
#5 És mit csinálsz, ha nem nyitja ki az orvosnak a száját? Megerőszakolod a saját gyerked vagy mi? Én mondjuk már 15 voltam, amikor felmerült a fogszabályzó kérdése. De mondtam anyának, hogy nekem elég a gerincfűző meg a szemüveg, nem kell még ez a csapás is. Szerencsére megértett és elfogadta.
Szerintem itt kezdődne az ember önrendelkezési joga. Ha nem akarok idegen testet a számba, akkor nem lesz idegen test a számban. Majd ha a gyereket zavarja a kócos fogsora, akkor megcsináltatja.
Mutass neki face-en olyan embereket, akik mindig minden képen kínosan ügyelnek, hogy zárva legyen a szájuk.
Véletlenül sem nevet, de még nem is mosolyog egy képen sem.
Előny, ha ismeri és tudja, hogy nem szép a fogsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!