Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 10 èves kislànyom öngyilkoss...

A 10 èves kislànyom öngyilkossàggal fenyegetőzik. Hovà tudnèk fordulni segítsègèrt?

Figyelt kérdés
Rendkívül heves dühkitörései vannak mostanàban.Egy egyszerű kèrèsre,hogy menjen fogat mosni dühkitörèssel vàlaszolt,mire èn leszidtam,ès mondtam neki hogy büntetès lesz ezèrt,erre öngyilkossàggal fenyegetőzött.Nagyon kiakadtam miatta.Aztàn sűrűn bocsànatot kèrt.Mostanàban nagyon visszabeszèl,ès mindíg övè kell legyen az utolsò szònak.Kihez lehetne elmenni segítsègèrt?Nekem nincs pènzem pszihològusra.

#Gyermeköngyilkossàg
2020. jan. 1. 23:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%

Keress youtubeon nevelési technikákat, gondolkodásmósot tanító videókat.

Elsőnek olvasd el neten pdfen az erőszakmentes kommunikáció( a könyv ezerszer jobb, mint a címe) című könyvet. Olvasd el s próbáld alkalmazni, ha megtanulod a gondolkodásmódját, után könnyedén segíthetsz a gyermekednek is kidokgozni magából azt a valamit, aminek utó utó utózmányai dühkitörések, feszültség.

2020. jan. 1. 23:07
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
A helyi családsegítőben, gyermekjóléti szolgálatnál érdeklődj, ingyenes pszichológiai ellátásuk van, ha jól tudom. Egyébként pedig valami kiváltja belőle ezt a viselkedést, rá kellene jönni az okára. Történt jelentősebb változás az életében? Iskola, barátok, családi kapcsolatok?
2020. jan. 1. 23:08
 3/24 anonim ***** válasza:
77%
Biztos, hogy gyermekpszichológusra van szüksége.
2020. jan. 1. 23:10
 4/24 A kérdező kommentje:
Igen,törtènt nagy vàltozàs.Sajnos az èletünk nem ùgy alakult ahogy terveztük.Költözködtünk,iskolavàltàs is volt.
2020. jan. 1. 23:21
 5/24 anonim ***** válasza:
69%
Gyermekpszichiátriai osztályok tb-alapúak pl a SE I.sz. Gyermekklinikán ilyen pszichoterápiás napköziszerű kezelések és nagyon jó szakemberek vannak.
2020. jan. 1. 23:23
 6/24 anonim ***** válasza:
93%

Félve kérdezem, te vagy a paneles a nagy fiútesóval meg az agresszív kislánnyal...?

Az iskolában is van pszichológus, meg a helyi gyermekjólèti szolgálatnál is van ingyenes ellátás. Kérj segítséget. Nem kell tőlük félned, nem leszel ettől rossz anya, nem veszik el a gyereket vagy ilyesmi. De szükségetek van rá.

2020. jan. 1. 23:25
 7/24 anonim válasza:
75%

Kívülről nehéz beleszólni, ezért fenntartással fogadd, amit írok. Néhány random dolog jut eszembe:

* Ne büntesd. Inkább próbáld megérteni.

* Sok esetben a gyermek tünetei valójában a szülő problémáira mutatnak. Gyakran előfordul, hogy a gyermeket szakemberhez viszik, aztán a szülővel kell igazából folytatni a probléma feltárását.

Ha jól sejtem, családsegítőn keresztül lehet ingyen pszichológushoz jutni, de ezt csak úgy gondolom.

2020. jan. 1. 23:25
 8/24 anonim válasza:
66%

Ja, és ne legyen se bűntudat, se hibáztatás. Egyszerűen keresd meg, szakember segítségével, mi a gond. Sokszor nagyon jól fel lehet tárni a dolgokat, és sokszor elég hamar.

És teljesen normális dolog, legyél bizakodó, és sok sikert! Lépj holnap, de legkésőbb a héten. Telefonszám keres, felhív!

Drukkolunk! 🙂👍

2020. jan. 1. 23:29
 9/24 anonim ***** válasza:
83%
Csak nem a panelos ordítozós család újabb felvonása?😊
2020. jan. 1. 23:31
 10/24 qkker1 ***** válasza:
62%
Debil család 125. epizód!
2020. jan. 1. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!