Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 10 èves kislànyom öngyilkoss...

A 10 èves kislànyom öngyilkossàggal fenyegetőzik. Hovà tudnèk fordulni segítsègèrt?

Figyelt kérdés
Rendkívül heves dühkitörései vannak mostanàban.Egy egyszerű kèrèsre,hogy menjen fogat mosni dühkitörèssel vàlaszolt,mire èn leszidtam,ès mondtam neki hogy büntetès lesz ezèrt,erre öngyilkossàggal fenyegetőzött.Nagyon kiakadtam miatta.Aztàn sűrűn bocsànatot kèrt.Mostanàban nagyon visszabeszèl,ès mindíg övè kell legyen az utolsò szònak.Kihez lehetne elmenni segítsègèrt?Nekem nincs pènzem pszihològusra.

#Gyermeköngyilkossàg
2020. jan. 1. 23:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Attól még nem kamu, hogy a kérdező nincs tisztában a szakemberi gárda elnevezéseivel. Ha valaki nem szakmabeli, csak "valahol valakitől" hallotta, hogy kihez kell menni, akkor könnyen összemossa a dolgokat.

Egyszerű példa: csalàdgondozó helyett nem egyszer voltam "családkisegítő". A szakszolgálat a köznyelvben meg még mindig nevtan, abban sincs semmi meglepő, hogy esetleg így kapta az infót a kérdező. Az más kérdés, hogy ebből lesznek a végtelen oda-vissza küldözgetési körök, mert a laikus szülő nem tudja, hogy hova is kéne mennie igazából.

Kérdező, a családsegítőben kérjetek gyermekpszichológustól segítséget, elvileg kell lennie, akihez ingyen kaphattok időpontot. Illetve fontos az is, hogy ezzel párhuzamosan az illetékes pedagógiai szakszolgálathoz is irányítsanak tovább.

2020. jan. 11. 19:39
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsò vàlaszolò.Teljesen igazad van,tènyleg nem tudom a pontos nevèt ahovà mennünk kell.A címet megkaptuk,hogy hovà menjünk.Egyèbkènt meg olyan,hogy nevelèsi tanàcsadò igenis lètezik.Nem èrtem,hogy mièrt dobàlòzik itt valaki ezzel a kamu-zàssal.De nem kell nekem itt neki magyaràzkodni.Itt ezen az oldalon kèrdezel,ès ha valaki tud akkor vàlaszol.Règóta vagyok itt beregisztràlva,ès nagyon megvàltozott itt ez az egèsz.Megy itt a kèrdezők kikritizàlàsa,becsületsèrtegetèse.A vàlaszolòk közül persze vannak normàlis hozzàszòlók is,de sajnos tùl sok a TROLL.
2020. jan. 12. 01:41
 23/24 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Ja, nem ti vagytok...

2020. jan. 12. 18:07
 24/24 anonim ***** válasza:
30%
Hát, ezt a videót én bejelentettem a youtube-nál gyerekbántalmazásért.
2020. jan. 12. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!