10 éves kiskamasz lányomnak sminkkészletet szeretnék vennék karácsonyra, esetleg tudnatok adni ötleteket, hogy milyet érdemes?
Dehogynem kiskamasz. Nekem a fiam 10 éves, ha tudnátok, hogy megváltozott a viselkedése egy év alatt. Még pszichológust is felkerestem , ő nyugtatott meg, hogy semmi baja a gyereknek, csak kiskamasz. Sajnos felgyorsult a világ, ezzel együtt minden. Korábban érnek a gyerekek minden téren. Főleg a lányok. Semmi rosszat nem tesz a kérdező, ha hagyja a lányát otthon sminkelgetni. Még engem is nagyon érdekelt ennyi idős koromban, pedig mar nem most voltam 10 éves, de emlékszem, hogy egyszer alapozoval sunyiban bekentem az arcom suliba indulás előtt,
és anyukám úgy zavart be a fürdőszobába, hogy lemossam.
Az egy dolog, hogy ő minek tartja magát és egy másik, hogy valójában micsoda.
Ha egy tíz éves gyerek sminkeli magát, ott nem a világ gyors, hanem a szülő szr!
1. Igazatok van, tenyleg korai
2. Az o otlete volt, en nem sninkelek
3. A tizeneves is kamasz, tini. a majdnem 11 eves, plane lany az kiskamasz. Az osztalytarsai pattanasosak es mar menstrualnak is.
Attól, hogy valaki menstruál még nem kell kikennie magát. A kettő egymástól független dolog.
A pattanásokra sem az alapozó a megoldás, nyilván.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!