Elengednétek a 17 éves lányotokat a Pride-ra?
Nem az odajutás és a tájékozódási képességem áll a kérdés útjába. Inkább az, hogy anyu kifejezetten utálja az Lgbtq embereket, és bármikor random a semmiből elkezdi őket szidni, azokkal a heteroszexuális emberekkel együtt, akik nem utálják őket.
Viszont van egy jó barátom, aki szeretné, ha agusztusban, ha úgy adódik, elkísérném. És én igazából, tudtommal nem vagyok leszbikus, vagy ilyesmi, viszont alapvetően támogató emberke vagyok, és egy pár éve már szeretnék menni, és most lenne is kivel, de tuti anyám kiakadna.
Ti anyám helyében elengednétek? Illetve, a saját magatok gondolata szerint, független a fenti leírástól, elengednétek rá a 17 éves lányotokat?
Semmiképpen sem engedném el. Ki tudja, milyen hajlamú emberek vannak ott!
Nagy divat lett most a pridera járni, de én semmi esetre sem engedném el egy olyan felvonulásra, ahol csak provokálják a tőlük másként gondolkodókat.
nem gond utolsó 2, hogy 2 éves a kérdés? 😂
elmentél végül?
#56 Nem gond, pont azért emeltem ki a kérdést, hogy vajon mennyire változtak a vélemények.
Végül egyébként elmentem, igaz egy kis ferdítéssel, anya úgy tudja azóta is, hogy csak azt a barátomat látogattam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!