Elengednétek a 17 éves lányotokat a Pride-ra?
Nem az odajutás és a tájékozódási képességem áll a kérdés útjába. Inkább az, hogy anyu kifejezetten utálja az Lgbtq embereket, és bármikor random a semmiből elkezdi őket szidni, azokkal a heteroszexuális emberekkel együtt, akik nem utálják őket.
Viszont van egy jó barátom, aki szeretné, ha agusztusban, ha úgy adódik, elkísérném. És én igazából, tudtommal nem vagyok leszbikus, vagy ilyesmi, viszont alapvetően támogató emberke vagyok, és egy pár éve már szeretnék menni, és most lenne is kivel, de tuti anyám kiakadna.
Ti anyám helyében elengednétek? Illetve, a saját magatok gondolata szerint, független a fenti leírástól, elengednétek rá a 17 éves lányotokat?
Elengedném. Ha a fiatalokat úgy neveljük, ahogy minket neveltek, soha nem lesz érdemi változás. Én pedig azt akarok.
A Pride pedig egy vidám felvonulás, nem utolsó sorban felhívja a figyelmet arra, hogy míg mi heterok vidáman éljük az életünket, mások, csak azért, mert mások, korlátok között élnek, megszorításokkal, legyen szó családtámogatásról, gyermekvállalásról, hitelfelvételről és még sorolhatnám estig. És ezt sem tartom helyesnek.
N36
ma 13:17
Legalább 10 éve nincs ilyen. Az első néhány alkalommal volt jellemző. Mára ha nem lennének a transzparensek, meg a szivárványos zászlók, meg nem tudnád mondani hogy milyen felvonulást látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!