Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 17 éves lányoto...

Elengednétek a 17 éves lányotokat a Pride-ra?

Figyelt kérdés

Nem az odajutás és a tájékozódási képességem áll a kérdés útjába. Inkább az, hogy anyu kifejezetten utálja az Lgbtq embereket, és bármikor random a semmiből elkezdi őket szidni, azokkal a heteroszexuális emberekkel együtt, akik nem utálják őket.

Viszont van egy jó barátom, aki szeretné, ha agusztusban, ha úgy adódik, elkísérném. És én igazából, tudtommal nem vagyok leszbikus, vagy ilyesmi, viszont alapvetően támogató emberke vagyok, és egy pár éve már szeretnék menni, és most lenne is kivel, de tuti anyám kiakadna.

Ti anyám helyében elengednétek? Illetve, a saját magatok gondolata szerint, független a fenti leírástól, elengednétek rá a 17 éves lányotokat?

2020. júl. 11. 08:33
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
55%
Nem engedném el, semmilyen formában nem
2020. júl. 11. 08:36
 2/59 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Semmi keresni valója ott egy normális embernek.
2020. júl. 11. 08:39
 3/59 anonim ***** válasza:
65%
"Anyád helyében" biztos nem engednélek el. :) Egyébként meg azért nem engednélek, mert semmilyen tüntetésre nem engedném szívesen a gyerekem, sosem lehet tudni, ilyen felfokozott hangulatban nem érnek-e atrocitások, az meg nem a szexuális beállítottságon múlik, mennyire "csupajófej" emberrel futsz össze, na meg nem szerepelsz-e majd az index címlapfotóján másnap, ami 17 évesen még nem biztos, hogy a te felelősséged, hogy bevállalod-e. Ja és ráadásul azért még járványveszély is van, nem hiszem, hogy augusztusra elmúlik.
2020. júl. 11. 08:42
 4/59 anonim ***** válasza:
61%

Nem.

Semmi bajom a Pride-val, de nem gyereknek való.

2020. júl. 11. 08:43
 5/59 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

Anyukádnak igaza van. Amúgy is, a Pride már rég nem arról szól, amiről kellene. Főleg, mióta a politikai csatározások kereszttüzébe került és főleg, hogy az útobbi pár év tapasztalataiból kiindulva, mindig van ezeken a felvonulásukon hasonló mennyiségű, borotvált ellentüntető is, akik konfrontálódni fognak, mert benne van a DNS-ükben.

Így Te el lengednéd a kiskorú lányodat?

2020. júl. 11. 08:44
 6/59 anonim ***** válasza:
61%
Semmi bajom az ilyen emberekkel, de a pride-ot ritka nagy marhaságnak tartom, nagyon nem értékelném ha menni akarna
2020. júl. 11. 08:44
 7/59 anonim ***** válasza:
59%
Nem.
2020. júl. 11. 08:54
 8/59 anonim ***** válasza:
25%

mindig van ezeken a felvonulásukon hasonló mennyiségű, borotvált ellentüntető is, akik konfrontálódni fognak, mert benne van a DNS-ükben.

Csak nemtán az elborult agyú Izraelből írsz?

Ezek az emberek nem születtek homoszexuális gyűlölőnek csupán látják, hogy nem normális az ha valaki homoszexuális

A WHO is a homoszexualitást az agyi és hormonális alapú betegségek listájáról csak 1990-ben törölte, azelőtt betegségnek diagnosztizálták Mert valóban nem is normális dolog tegyük hozzá amikor valaki a saját neméhez vonzódik

A hipotalamuszban található egyik mag a 3. életévtől 2-3-szor nagyobb férfiakban, mint nőkben és homoszexuális férfiakban, és rengeteg tesztoszteron receptort tartalmaz. A kísérletek során az is kiderült, hogy az agyi struktúrák eltéréseit a magzati hormonszint különbségei okozzák. Az agy tehát nemi differenciálódáson megy át: fiúknál az eredendően női jellegű agyat a magzati időszakban a tesztoszteron maszkulinizálja oly módon, hogy az ún. aromatáz enzim hatására ösztrogénné alakul, és ennek hatására alakulnak ki a férfiakéra jellemző sajátosságok, többek között a hipotalamuszban is. Ez a folyamat homoszexuálisoknál zavart szenved. A nőies vonások másik neurológiai jele, hogy a homoszexuális férfiak agyában az ún. anterior comissurák, akárcsak a nőknél, vastagabbak

2020. júl. 11. 08:58
 9/59 anonim válasza:
22%

Nem engednélek el több okból is.

1. Veszélyes, igen az! Kitudja milyen hangvételű ellentüntetés lesz.

2. Szexista, egy 17 éves lánynak szerintem még nem fejlődött ki annyira a világképe, hogy egy ilyen felvonulás pozitívan hasson rá.

3. A melegeket még mindig nem elítélni kellene és nem is támogatni, hanem meggyógyítani. Ez egy betegség.

2020. júl. 11. 09:07
 10/59 A kérdező kommentje:

Hát, a Pride dátuma után kb két hónappal leszek 18, szóval annyira gyereknek nem nevezném magam. Mármint szerintem fura az a felfogás, hogy két hónappal 18 előtt még gyerek vagyok és nem nekem való, aztán 18 után egynappal már minden oké, mehetek is...

De érthető az a meglátás, hogy mi van ha belémköt egy pár ellentüntető, viszont nem egyedül mennék. Ha megyek, minimum egy barátnom jön velem, a baráti társaságomból, plusz a srác, aki megkérdezte tőlem, hogy elkísérem-e, vele például mennek a szülei is. Tehát akkora bajom nem hiszem, hogy eshet, ha már minimum négy fős társaságban leszek 😅 plusz a rendezvény után közvetlenül Budapest közelében nem igazán fogok tömegközlekedni. Eddig a csatlakozzak a közeli barátomhoz dolog úgy van megbeszélve, hogy addig a városig elutazok vonattal, ahol egyébként kolis vagyok, aztán az ottani vasúton felvesznek, és a hazautazás is hasonlóan, hogy elérjem az este hétkor induló vonatot, ami ugye attól a várostól indul, ahol egyébként iskolás vagyok. Szóval este nyolcra otthon lennék már. :)

2020. júl. 11. 09:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!