Ti elengednétek a 17 éves lányotokat? ( többi lenn)
Figyelt kérdés
péntek este szeretne elmenni egy fiúval egy kávézóba/ romkocsmába kávézni/ beszélgetni. Fél 12-re hazaérne ( az utolsó busszal) és a fiú hazakísérné2013. nov. 16. 18:41
1/12 anonim válasza:
engem anyumék elengednének (szintén 17L) mondjuk lehet, hogy ragaszkodnának ahhoz, hogy értem jöjjenek este
3/12 anonim válasza:
Engem is elengedtek anno 11-ig, de értem jöttek, ha nem ők, akkor pl buliba valamelyik barátnőm anyja/apja szedett össze minket.
Megbízható a leányzó? Ismered a fiút? Mobilja gondolom van a gyereknek, az már jó. Előbb-utóbb amúgy is eljár majd szórakozni, nem sokára nagykorú.
4/12 A kérdező kommentje:
a fiút nem ismerem személyesen
2013. nov. 16. 18:49
5/12 anonim válasza:
Én nem engedném. Beszélgetni lehet, délután is...
6/12 anonim válasza:
Elengedném,de ébren várnám meg.
7/12 anonim válasza:
Miért ne engedném?Nincs ebben semmi.Könyörgöm 17(!) éves nem pedig 12.
9/12 anonim válasza:
Majdnem felnőtt. Igen, el engedném és engem is elengedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!